my heart is beating slow

Är själv nu, sitter här med tända ljus och lyssnar på musik som gör att man kopplar av. Hela helgen har varit mycket, mycket men bra såklart! Men skönt at bara tänka just nu.. tänka på mig och val jag gjort, varför jag valde att göra det och tänka på vad det ger för konsekvenser! Jag vet, obegripligt att förstå vad det är jag menar.. och låt det förbli obegripligt för vill helst ha det för mig själv.

Imorgon är en ny vecka och en ny månad, då sker några icke kul saker och självklart bättre saker, puss på er http://www.keepingyouwell.com/AHH/Portals/32/images/Events/heart.jpg


PUFF sisters

Lollo har draaaagit, Jillsan är kvaaaar..
aa, och nu vet jag inte vad som händer.
Vi sitter och lyssnar på musik och vi ska
väl fixa med våran gemensamma blogg lite.
KOLLA in den, ni kommer inte ångra er =)

Tedax

Larsson Ella Jillou


+ massa te-sorter!!!

update: Just nu sweet apple pie tea!

16.17: chocolate-tea
17.20: smultron te
19.00: pepparmints te

Filmday

Missed me?!

Jag är fortfarande med Jill och vi ska nu kolla på massa filmer och mysa med Te och tuggummi (det enda jag får dricka och äta förutom alla dessa vidriga shake)... Köpte en ny smak på shake igår föresten, blåbär. Jag säger bara KÖP DEN ALDRIG, forest fruit som jag hatar var 1000 x godare!!! Jag avrråder er från att dricka nutrilett överhuvudtaget.. blää!

Nej men puss på er, nu ska vi kolla på film som sagt.
btw. vi har startat en blogg tillsammans, den kommer uppdateras flitigt tryck HÄR för att komma till den.
http://goteborgsstreetracing.se/wp-content/uploads/2010/05/film1.jpg

kommer alltid vara någonting som försöker stoppa mig

http://jorydberg.blogg.se/images/2009/bild_mikrofon2_31022709.jpg

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

MorgonTRÖTT!!!

Goodmorning eller vad man säger, ska klä på mig nu och dra ner till soc som sagt, efter det åker jag nog till mormor och hälsar på ett tag! Sen träffa Jill och åka hem till mig.. puss på rumpan dåra, ses väl när jag kommer hem =)

just wanna fall asleep again...

Suttit på sjukan i nästan 6 timmar!

http://www.caribbeanschool.org/FlagoftheRedCross.png

Det är sant, helt sjukt! Åkte till mami efter att jag varit med Dennis igår.. idag när jag vaknade frågade mormor mig om jag kunde följa med henne till sjukhuset, hon hade för högt blodsocker (kanske inte låter så allvarligt men i mormor fall är allting allvarligt :/). Man brukar som vanlig person ha 5-7 eller något sånt, mormor hade 25-27 :s, inte så kul nej!! Men efter vi kom ner dit så fick vi sitta i en fucking korridor i 4 timmar (bra sjukvård, jävligt bra där!) Gnäller inte på läkarnas/sskerskornas insats, eftersom den är oftast allt dom kan ge men gnäller på det här jävla samhället som skär ner på personalen, asså tror aldrig jag sett så många patienter någon gång och det kanske var 2 läkare och 5 sköterskor.. inte direkt rimligt! Orkar inte prata om det här någe mer, mormor ligger iaf inne nu IGEN och dagen har helt enkelt varit kass.. morgondagen ska förmodligen bli bättre, då ska jag få träffa min syster Jill! Innan det åker jag förmodligen till soc och ansöker om bajs hyra.. mmm, superkul! Pusshej

 

Har gnällt på dom förut, och jag gnäller på dom igen - FYFAN för svenska sjukvården.


Klippt min BÄSTA kund <3

Fan va snygg hon blev i håret, eller hur?! ;)


Välbehövligt till denna vinter

Nu säger vi godnatt sötnosar! Tänkte bara visa vad jag precis har beställt från Skopunkten;
1. Kängor - vardags-/jobbskor
2. Stövlar - Vardags/enklare, speciella tillfällen
3. Kilklacks boots - Fest och lite mer finare tillfällen


Är nog inte riktigt på topp :/

Ehm... som ni nog ser på bilderna mår inte jag så bra, ser rätt sliten och död ut (dessutom är dom här redigerade för va helt VIT på orginalbilderna :/). Visserligen har jag inget smink på bilderna men brukar aldrig se så jävla förstörd ut, mår så horigt dåligt av dom här jävla nutrilett-påsarna! Ska erkänna en sak... jag ska typ käka 5-6 sådana per dag, men klarar inte det. Mår så jävla dåligt efter två liksom, så dom senaste dagarna har jag bara fått i mig 3 stycken.. och gnäll inte på mig för jag förtjänar mer än så! Idag träöck jag faktiskt i mig en till så har druckit 4 stycken idag, wiho! Fortfarande för lite.. en vanlig kvinna ska väl ligga på 2000 kcal per dag, i dessa är det endast 111 kcal det betyder att jag får i mig ca 333 - 444 kcal varje dag, skillnad?! (jo tack jag vet)

Skiter egentligen i hur mkt jag käkar, grejen är bara den att jag inte vill få näringsbrist för att jag käkar för några så det kanske slutar med att jag inte får göra den här operationen jag ska genomgå. Om exakt tre veckor!!!

Fan, ska ta och ta min järntablett nu och sedan tänka efter va fan de e jag ska göra åt det här. Puss på er, och tack till alla er som finns där och stöttar mig varje dag. Utan er säger jag bara ♥


ÅÅÅH!

Lyssnar på det bästa från idol på spotify, just nu går sassa med weak i öronen! Så underbar röst måste jag bara säga. Gillar när hon skriker till sådär, ni som sett och lyssnat på henne.. det blev ingen sallad till lollo, nej jag ställde mig nämligen och lagade mat, ostgratinerad kyckling med pasta i tomatsås.. hoppas hon och Madde gillar det! Bara ville göra något, älskar ju nämligen att laga mat och älskar att överraska så tänkte göra det till en underbar vän, som visar att hon stöttar mig!

Det är ju inte så att om man kommer hit så får man ingen mat bara för att inte jag äter, hallå?! http://labs.chemist2dio.com/wp-content/uploads/2009/07/smiley-icon-complete.png
Nej nu ska jag ta och spela in en låt.. är verkligen sugen på det! Pussss

Nyduschad!

Det är så härligt att duscha, tänkte ta och se en film snart och bara chilla. Vänta på att Larsson tittar förbi, mami, pappa och Nova kanske kommer också. Wiho, va mysigt! Nej men ska kolla film med en till skabb-shake och sen göra mig iordning. Larsson kommer vid fem tiden skulle jag tro! Då ska vi dricka shake tillsammans, men tänkte vara snäll och låta henne slippa och istället göra en god sallad åt henne eller något sånt! Nej!! Puss på er filurer =)


Sjunger för hela kvarteret

Jag vill spela in en låt, men vet inte om det finns någon bra instrumental på just den låten jag vill sjunga... Vi får se, ni märker väl om det dycker upp någon låt här på eftermiddagen eller så! Nu ska jag ta och dricka upp min shake och ta min järntablett. Kul, jag vet...

Puss
http://kakan.se/a/rast6.jpg

lånad bild, men det är såhär förpackningen ser ut!!!

Vilken jävla tur att jag inte är kille!


Jag är ganska kär tror jag!

http://ewees.blogg.se/images/2008/paul-wesley_19708845.jpg

http://vampirediariesbg.files.wordpress.com/2010/02/pic-of-paul-wesley.jpg

http://lovelystar.blogg.se/images/2010/vampire-diaries-paul-wesley-stefan-salvatore_73782116.jpg

Tänk om han fanns i min värld?! Täänk om han var som Stefan i VD!!!
GAAAAH


Såhär känner jag...

Nu har faktiskt Ingela varit här precis, vi har umgåtts vilket var skönt. Senare vid sex tiden kom Madde och då blev det faktiskt ännu mysigare!! Vi hade tända ljus, lyssnade på Peter LeMarc och bara pratade om allt mellan himmel och jord.

Behöver många sånna dagar, skulle egentligen blivit promenad idag men det får bli imorgon istället. Då kommer ju Lollo hit också, så hon kanske vill följa med! Ska bli skönt att komma ut för har helt ärligt suttit inne två dagar i rad nu. Känns lite sådär faktiskt, på något sjukt sätt (nutriletten förtjänst såklart) så har jag gått ner 6kilo, men mår inte bra för det! Mår faktiskt uruselt pga den här skit fastan, vill bara stoppa något i min mun och sedan svälja.. men INTE!

Ska prata med Dennis på msn nu, så tjingeling
http://www.kortmakaren.se/shop/Kortmakaren/images/shop/Hj%C3%A4rta%20i%20hj%C3%A4rta.JPG

FUCK YOU!

Piggar upp mig med en grym låt, den är så jävla sann!
what comes around goes around ;)


En Ny Vecka

Godmorgon, idag är en ny vecka och detta är vad som är planerat!



skriver lite senare, när jag druckit upp min nutrilett och lite sånt.

Jag säger godnatt med en bild


Jag ska ha långt långt hår!


Nynoppad och osminkad!
Ser ni det jag ser.. jag börjar få långt hår, hihi! Visst jag vet att det är långt kvar tills det är LÅNGT men kommer ni ihåg hur kort det var förut?! Det har verkligen växt!!! Slänger in en bild på förut så ni får se skillnaden. Jag blir superglad när jag ser att mitt hår växer för håller ju på att spara, det ska bli långt långt långt!!! Blog u later

Skillnad? JA!


Buskarna ska BORT!

Idag är en sån där ta-hand-om-sig-själv-dag!

http://linnlay.blogg.se/images/2010/image1l_1164796324_3983343_69342714.jpg
För nu ska jag nopa ögonbrynen.

Tycker du som jag, tycker du som jag

... så gör vi det en annan dag!

Känner mig väldigt fräsch här och nu! Har duschat, satte på mig rena myskläder, har bäddat och byt lakan m.m  i sängarna, småstädat lite som vanligt. Känns väldigt härligt, ska straxt hänga upp lakanen som jag tvättat och stoppa in en ny tvätt i maskinen. Sen ska jag nog ta mig en shake.

Bra val av mig att bara stanna hemma idag, behöver få vara ensam och känna av vad det är jag vill och inte. Behöver inte gå in på detaljer för tänker inte vara djup i varenda jäkla inlägg ;)
Nu ska allt det där jag nämnde ske, så puss på er!

http://lyckoland.blogg.se/images/2009/stdning_29489374.jpg

kanske ska ta och satsa på hemmafru stilen?!

Beställt Hem!!!

http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/normal/44-06/44-0672_X.jpg

http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/normal/39-49/39-4921_F.jpg

http://media.redcatsnordic.com/ellos/images/products/normal/15-99/15-9903.jpg

Vadå jag gillar svart?! Va snackar ni om... :o


JAG VILL HA!

http://streetsofoslo.blogg.se/images/2009/cheeseburger_57807837.jpg

http://blogg.mittval.se/wp-content/uploads/2009/10/godis.jpg


http://www.nanmeebooks.com/webboard/uploadWebboard/chips.gif

http://eiraheidemo.blogg.se/images/2008/pizza_21459485.jpg

 

Jag skäms inte för att det här är det enda jag trånar efter.. fatta hur hunrig jag är, hur mycket jag vill tugga på någonting bortsätt ifrån tuggummi. Åh, killing me softly with this food.

Ska straxt kolla på VD och få annat att tänka på. Pussen


Mami my queen

Är det någon jag älskar över hela mitt hjärta så är det du mamma! Jag kan inte beskriva med ord hur underbar du är, du är den där mamman som bara finns i filmer eller drömmar. Tack för att du finns i min verklighet, för utan dig hade jag aldrig stått ut! Jag är under en sjukt jobbig period i mitt liv nu och vet att många underbara själar finns för mig men det känns så himla äkta på något sätt när du säger åt mig att kämpa, och när du säger att du vet att det är jobbigt. Jag kan berätta för dig hur jag mår, vilket jag nu gjort och du förstår och hittar alltid en lösning på mina olika problem som får mig att må bättre. Att du säger till mig när jag skriver att jag mår dåligt att du vill att vi ska ses visar att du är där, närsomhelst! Tack för att du uppfostrade mig till den jag är idag, du fick mig att förstå vad kärlek till vänner och familj är. Du fick mig att inse att jag inte är ensam, du fick mig till att vara tacksam för det jag hade och vara glad över att vi hade tak över huvudet.

Vi har inte haft det lätt i våra dagar, men det gör bara våra band så mycket starkare!!! Det gör bara att jag älskar dig ännu mer, kan knappast förstå vad jag hade gjort utan dig.. Förlåt om jag inte kan beskriva det tillräckligt men du är den finaste på denna jord och jag älskar dig förevigt. När jag tänker på dig ser jag bara ditt fina leende mamma, din underbara famn som bara mammor kan ha, din trygghet och din kärlek. Du har ett hjärta utav guld, platina och vad vet jag.. stort är det iallafall, och vackert. Du är min drottning ♥

 

är i mitt djupa sinne som ni säkert märker..
ska sova nu. Godnatt sötnosar!

 


... ?!

Casablanca



Jag säger ingenting för då har jag ingenting sagt...
ni kan ju gissa er fram om ni ite har annat för er!

Det här är fan avgiftning!

mår dåligt
gråter helt ärligt just nu
spyyyyr!

Kommer inte blogga nu, men kanske senare.

Bye babes

Åker mot Jill nu, fyfan för nutrilett måste jag bara säga, forest fruit som jag trodde va godast va definetivt skabbigast!!!!! Usch, en hel månad och sen är den här skiten över. Jag ska klara det, and thats it.

over and out

Nu är det dags för den första shaken!

Godmorning!

Är pigg som en snigel (alltså inte alls pigg!).. skrev ju igår vad som händer idag och inga ändrade planer här inte. Ska snart dricka min shake och det är nästan lite så att jag inte vågar. Grejen är det att den faktiskt luktar gott (tog choklad smak) men det gjorde faktiskt den jag drack igår också lite grann! Ska jag våga?! JA det är klart jag ska, men frågan är när den där kommer vara uppdruken.. är den skabbig så sätter jag fingrarna på näsan och halsar i mig skiten fort!

Nu ska jag smaka............

.......... den smaka typ havregrynsgrötsmaken blandat med choklad, det här ska nog funka! Den var inte skabbig iaf som den här:
http://www.eapoteket.se/images/products/150x150/25-5135-20091020181032.jpg

Jag säger nattinatti

Nu säger http://www.caribbeanschool.org/FlagoftheRedCross.pngsjukhus-ella godnatt och massor med pussar och kramar!
Imorgon är det jobbtorget som gäller och sen åker jag hem till syrran Jill och sover kvar där. Mysigt jöh.. ska ju jobba torsdag morgon till eftermiddag så känns bättre så. Hihi, kommer bli lite jobbigt med mina nutrilett, men jag ska fixa det! Kommer gå jättebra, eller hur?! ;) Nej, som sagt, puss på er


då och nu

Jag har underbara vänner ♥

Har inte skrivit någonting idag och det är för att jag varit på sjukan HELA DAGEN! Tagit blodprov (massa dessutom), gjort EKG-test och det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, pratat med min ssk, gjort en narkoskonsult och pratat med min såkallade kontaktperson. Buhu, en hemskt jobbig dag.. dessutom var jag utan mat hela dagen. Hade bara med mig en skabbig shake, tur att man aldrig mer ska dricka såna.

Nej puss på er, nu ska jag kolla på film tror jag.


Imorgon är dagen i mitt liv


...
[punktpunktpunkt]

Behöver er ALLA!

Imorgon börjar jag mitt nya liv, det är då allting ska ske! Jag kommer må så jävla dåligt och det kommer självklart gå ut över bloggen! Så jag säger bara, snälla, stöta mig! Kommer behöva all kärlek och tröst jag kan få. Hoppas ni är med mig på den här fronten, för jag kan inte göra det här ensam. Hur mycket jag än vill så kommer jag inte klara det utan allas stöd. Har gått och tänkt på imorgon hur jävla länge som helst nu, innan jag ens visste att den skulle finnas. Kommer få klara mig utan vanlig mat, dricka, och alkohol ett bra jävla tag! Inte för att alkohol skulle vara något problem men det kommer typ betyda ingen utgåg för mig, jag gillar liksom å gå ut och festa.. bara få dansa loss och ha så jävla kul. Men kommer nog inte orka med en hel natt utan varken mat eller alkohol, för man piggnar liksom till när man dricker det. Dessutom vågar jag släppa loss lite mer.. men imorgon är det slut för min del, kommer nog inte göra så mycket sånt på minst ett halvår. För kommer nog inte klara av det tidigare, kommer nog heller inte vilja. Vill få en bra start i mitt nya liv liksom.

Ni vet ju att jag ska opereras och det sker den 16/11 är det sagt, nu fyra veckor innan ska jag göra en stor förvandling från den jag var igår till den jag ska bli på bara en dag - imorgon. Åker till sjukan imorgon och skriver in mig.. vet ni hur rädd jag är? Hur rädd jag är över att allt ska gå fel till, eller att dom ska ändra datum, eller att mamma inte är med mig när jag blir sövd om en månad.

Fattar ni om en månad så får jag min största dröm besannad! Det kommer vara det jobbigaste jag någonsin gör men det är det tamejfan värt! Upp till 110% och jag hoppas då att ni finns där.. att ni visar mig fram till den rätta vägen.

Snälla va med mig på det här ♥

Puss, nu ska jag göra mig iordning för att sen åka till haninge och handla min naturdiet och sen åka till stan och bli bjuden på bio och sista middagen innan mitt liv förändras.

angel


She got wings she got a halo It seems to me so unnatural Cos that's one thing that I just don't know What seems to be so incredible She looked at me took me by surprise

Trött på att aldrig kunna göra det jag vill för stunden

Är hemma, är sjuk.. kunde inte ta mig upp för att gå på den där [fuckingjävlahor-] intervjun :'( Hatar att ALDRIG kunna göra det man vill när man vill det. Aja jag skiter i det här är sjukt ledsen över att jag ´kanske har missat ett jobb nu. Vi får väl se om hon mailar tillbaka till mig. Skrev iaf att jag var sjuk men gärna ville träffa henne senare i veckan.

Puss på er, blog you later!


Bildblogg - Jill och Dennan i Heron

man måste ju kunna bjussa på sig själv !





Först Tacos - Sen Passione

Första och sista inlägget idag, ska ut på krogen och kommer förmodligen hem inatt! Nu innan krogen ska jag hem till Jonna i Tumba och äta middag (tacos!!!).. har jobbat hela dagen (fick tom jobba över) MEN juste, nu nu ska jag gå. PUSSEN

alltid lika stressad
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.1166/Image/helt_slut.gif

cold as a winterday

Nu är det Arbetstorget som gäller en timme
och sen kommer jag hem igen. Så puss på er sålänge

Blog you later!

Ive been to long on my own

Godmorgon!

Jag är fruktansvärt trött och jag gick inte ens och la mig jättesent igår.. iaf inte senare än dagarna innan!? Men aja, ska försöka vakna till lite i en dusch och sen ska jag nog äta frulle (apelsinjuice och en macka med skinkröra, mmmm!). Efter det blir det nog att bestämma klädsel och sminka/fixa frillan. Eller kanske sminkar mig, aja det är orelevant! Vad händer för er idag då?

Jag ska nog bara ner till jobbtorget och sen vet jag inte, asså Jill snackade om att vi skulle vara idag också men får se vad hon säger när hon har rast och kan prata i telefonen.

Jag ruttnar på att bara vara hemma, vill jobba röven av mig! Älskar verkligen att jobba, det är på något sätt en frihet?! Eftersom att man/jag blir så passiv av att bara vara hemma och inte göra någonting (nästan), men blir uttråkad, rastlös och jag vet inte vad! Men arbetar man så är man aktiv, man kommer igång med andra saker, man slipper rastlösheten om det finns saker att göra på ens arbete, vilket det gör på mitt arbete såklart, har sökt massa andra barnjobb så får se hur det går med det. På Måndag ska jag som sagt på intervju i Östermalm *snobbigt* och det är angångende att ta hand om 2 barn efter deras dagis. Då kan jag ju passa in mitt nuvarande arbete med det dom erbjuder.

Men Puss på er, måste hoppa in i duschen och vakna till nu!


Min Bekännelse

Jag gillar INTE Justin Beiber men blev lite småkär i hans låt overboard nu när ja hörde den. ;$ Bev kär i låten och inte i honom, kom ihåg det.. för jag gillar inte honom!!! Men låten, ååh.. ♥


Godnatt, nu är det dags att sova!

Söker jobb och lägenhet

Jill är här och käkar bär, hah nej men vi har ätit jooordgubbar! Så gott liksom. Nu håller vi på och kollar lägenheter och jobb i Uppsala.. jag tycker det är jättekul, väldigt spontant som vanligt. Känner bara att jag vill härifrån! Även ifall det går bra för mig och så just nu (ska b.la på intervju på måndag, creepy!).. men vill bara dra dra DRA! aja, ska vara social med syrran nu. PUSSEN


Ellas Onsdag


sleeping with a open heart

Ska nog sova nu, eller snart iaf! Puss på er, skriver imorgon

http://tijani.blogg.se/images/2008/godnatt_21929877.jpg


Längtar massvis till FRIDAY

Men hej igen!

Har lagat mat, diskat, dammsugat och tvättar just nu. Undrar om Madde märker något när hon kommer hem, nja jag tro inte hon kommer märka att jag diskat och dammsugat. Eller hon bryr sig inte rättare sagt. Men om han gör något så ska alla lägga märke till det. Lite lagom kul sådär.

Längtar något otroligt till fredag för då ska jag jobba på förmiddagen och efter det ska man hem till Jonna och där väntar tacoskväll med Dennan och henne. Sen ska vi föra lite och bli sjukt fulla och sedan dra till passi (krogen i salem) hihi, det blir nämligen min sista helg på krogen på läääänge. För jag ska sedan en hel månad vara fri ifrån det eftersom sen ska jag opereras.. buhu va läskigt!!!! Ni kommer få veta vad för operation när den är gjord! Men inte nu, det är för personligt och så :)

Nu kom madde och nu ska vi äta lasangen som jag gjort. Pussen♥

Martin Stenmarck

Är hemma nu, vilket är väldigt skönt! Jag ska nog kolla på film och ta det lugnt nu.. gick bra att söka jobb idag med, jag menar.. varför skulle det inte gå bra? :)

Fick en biljett till en inspelning och hade gått om jag kunde fått en till biljett men dom vägrar skicka eller bekräfta att jag vill ha det.. så skiter väl i det. Hade varit kul iaf, för det är nämligen Martin Stenmarck som ska gästa programmet. Tycker han är lite snygg på nåt sätt. OM han tar fram rakhyveln vill säga.

http://content.expressen.se/blog/14/69/81/diamonddogs/images/martin_stenmarck400.jpg

pusspuss...


Svar till Memme

Hej och Godmorgon, det blev inget inlägg efter VP igår och varför vet jag faktiskt inte. Menmen, nu är jag här så ni kan sluta lipa nu ;) Hihi, jag bara skoja! Nej men idag blir det samma gamla runda ner till Jobbtorget en timme och sedan hemmåt. KUL VA?! Haha, knappast.. fick iaf en kommentar igår från en vän som jag tänkte svara på. Here you go, skriver mer när jag är hemma från jobbtorget. Pussen

Memme  om
VP is the shit!:
OMG ELLI! Du har SÅ rätt!

Jag och Robin tittar och vi älskar den som fan också, men den är så jävla mindfuck uh. Känns som man får en hjärnblödning, vi skrattade båda två när jag berättade att du också tyckte det lol! :)

Tittar du på tv? Vilken säsong går? Kan hända att vi ligger lite före den.

Kramar & pussar<3

* Det ska självklart stå säsong och inte säsÅng

VP is the shit!

Är hemma igen, satt och sökte jobb i en timme. Enkelt och så! Snart ska jag kolla på Vampire Diaries, fan va jag älskar den serien.. men blir lika jävla sur efter varje program, haha! Det händer alltid något i den serien som gör att man får största dampen och sen så slutar det bara och så måste man vänta en hel jävla vecka för att ett nytt ska komma! ADHD-framkallning? ja! Nej men skriver säkert efteråt :)

http://cubix.blogg.se/images/2009/the-vampire-diaries-poster_57956524.jpg


hihi

Godmorgon, eller ja! Har varit awake i en och en halvtimme nu, gjort iordning mig lite och nu ska jag väl bara chilla. TILLS jag ska ner till bussen för att ta mig till jobbtorget, buhu! Nej men de e lugnt.. det ska tydligen bara vara från ett till två.. no big deal, eller hur?! Efter det åker jag nog bara hem.. om inget annat dyker upp såklart. Men skulle vara ganska skönt att bara få vara hemma, kommer alltid hem så sent annars. Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet. Puss på er, skriver när jag kommer hem.

update update::: HAHA, nu kommer det några polaker och skulle kolla luftmätaren eller va dom sa, haha akward!!!

We say goodbye in the pouring rain

Hemma från en mysig helg hos mami, pappa och Nova! Dom kom och mötte mig igår när jag kom från bussen. Va jag har saknat dom!!! Nu är jag väldigt trött, typ matkoma eller nåt.. lagade nämligen fläskkarre, ris, broccoli och egengjord kall sås. Blev sjukt gott iallafall :)

Nu ska jag nog kolla film, ta det lugnt och somna sen.. vem vet, kanske ska jobba imorn! pussen

är sugen på kärlek.. vill ha närhet


Idag får jag träffa älskliiing

Sorry that I dident blog yesterday! Men hade lite annat för mig, på dagen var det jobb som väntade på förskolan, på eftermiddagen var det Dennan och jag som skulle föra hemma och äta middag. Självklart på kvällen blev det utgång! BLACK & WHITE (rave/trance/hardcore/hardstyle) för första gången på favvo stället Göta Källare a.k.a 360 !!! Vi hade grymt kul, och detta ska göras om, FAST med mindre kläder.. vi va tvugna att dra ganska tidigt bara för att det blev för varmt.. det var ca 800 pers där, vilket är sjukt mycket!

Nej nu ska jag ta och fixa mig lite för ska åka hem till mamma, pappa och NOVA! Åh va jag saknar dom, kände liksom att det behövdes. Så blir man bjuden på middag också, ska sova där dessutom så kommer inte skriva något mer förns imorn när jag kommer hem. PUSS PÅ ER ALLIHOPA



SHIT, Jag har nog världens sötaste hund!!

Icecream-time

Nej nu ska jag ta och kolla på film och äta glass, mums och puss

 

http://fannylenazeltitelinge.blogg.se/images/2008/fkung-rockyroad_jpg_43791b_18836279.jpg


Allt kommer gå bra, jag ska lyckas!

Heej, ååh! Kom hem från jobbet för en timme sådär och har lagat middag, tvättat, gått ut med soppor och bäddat sängen. Känns bra, väldigt bra. Fick precis ett sms från Madde också att hon blir sen. Jobbet har varit underbart, fått göra mycket och det är nog det bästa.. att det alltid finns något att göra, blir ju tokig annars!

Men det bästa med idag var att jag fick ett brev hem idag, inuti brevet stod följande:


Har gått och väntat på det här i två veckor nu!!!
Gissa om jag är glad, men så fruktansvärt nervös.
Det här är en bra dag och det ska bli en ännu bättre fortsättning.

Torsdag morgon

Godmorgon Godmorgon!

Jag känner mig som en död sill, inte för att jag vet hur dom känner sig men jag antar att dom är ganska lika mig just nu. Blää, vill bara lägga mig i sängen och somna om, nu nu nu!!! Ska jobba idag iaf så det blir inget kefft jobbtorg vilket är superduper skönt. Har ju saknat mina barn på förskolan (har varit ifrån dom 1 dag), oj va synd det är om mig! Nej men jobbar till 15:30 och efter det åker jag nog hem, för måste skicka papper till jobbtorget och betala en fitträckning som jag fick försenat -.-' Lite lagom skoj, nej nu måste jag ta och äta något innan jag drar. Pussen

LIPS LIKE MORPHINE

Såhär ser det ut när jag har tråkigt, im going craaaazy!!!


music is my drug




många kanske inte vet det, eller jo föresten.. tror nog dom flesta vet att jag är sjukt musikintresserad. Vad kan jag säga, kollar nästan aldrig på TV men så fort Idol börjar då jävlar, har sjungit i fyra olika körer (två samtidigt) dessutom så lyssnar jag på nästan allt och jag gillar också att sjunga frisång. Musik är verkligen känsla x1000 och det känns så bra när man lyssnar på det, man stänger typ av allt annat och lever i sin egna lilla fantasivärld.

Har just upptäckt Hurts och tycker dom är grymma! Älskar verkligen "Wonderful life" och "Stay".

Frukost-Time

Hej och Godmorgon!
Nu tänkte jag äta frukost sådär efter min sköna varma dusch och så.
Det blir inte så mycket frulle för vi har inget gott bröd hemma.
Men det här duger mer än väl eftersom att jag älskar Satsumas!!!
Håller på att göra iordning mig också
eftersom att jag ska ner till jobbtorget som sagt, wohoo -.-'

Puss på er ♥


flopp blev till flipp (säger inte vad jag menar, bara dennan vet)

btw, har glömt att showa er hur fin min babe blev i håret!



vad tycker ni om ett utav mina ytterligare mästerverk?

Will you be my shoulder, when Im grey and older

Heeej, har varit nere på jobbtorget idag.. gud! Ska dit varje dag nu förutom om jag jobbar, känns ju verkligen KUL! Efter det åkte jag till jobbet iaf, vilket var 1000x mysigare såklart! Ungarna är så himla goa, är typ barnkär!!! =) Nej men efter det blev det att träffa Jill, vi åkte till Huddinge och umgicks. Fick hem ett par nya svarta tygskor från Lindex och sen en foundation-pensel, slinghätta av silicon, med virknål (min har försvunnit någonstans så behövde en ny). Köpte dessutom 4-pack nya svarta strumpor.. härligt med helsvarta och strumpor kan man inte få för mycket av!

Nej men ska väl ta och dricka en kopp te eller något, har nämligen gått och blivit förkyld. Annars är det bra! Pussen




snygga hörlurar va?! Bra är dom iaf !

Bullar ska det va!

K Ä R L E K ! ! ! ♥


The Blondie Goes Brownie

Det här va Dennan för typ en vecka sedan..
nu står hon i duschen och tvättar ut all färg,
undrar hur det blir när hon är klar ;) PUSS


Ellas Idoler

http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/article/Linda_eriksson_idol2010.jpg
Linda

http://cdnstatic.expressen.se/polopoly/bilder/2010/09/08/1.2127665TS1283970662899_slot100slotWide75ArticleFull.jpg
Olle

http://emmasnya.blogg.se/images/2010/idol-alice_108903974.jpg
Alice

http://2.bp.blogspot.com/_dvzWtuY_1EY/TJEQi0AzXlI/AAAAAAAABBE/C4Okv0z4A2w/s1600/2771079966.jpg

Sassa

hmm, jag gissar iaf på att det blir två tjejer i Globen i år, eller har jag fel?





Godmorgon sweets



HAHA, jag vet årets skämt på dom här bilderna.. ville bara bevisa för alla att det inte är kul att vakna vid min sida! Vad händer idag då? Jo pojkvännen kommer hit och ska färgas sen tänkte vi baka bullar, eftersom att det är kanelbullens dag. Mysigt som bara den ju! Har precis ätit frukost och ska ta och hoppa in i duschen alldelles (stavning?!) straxt. Sitter fortfarande och lyssnar på James Blunt.. har gått in i någon sån fas eller något knasigt. Aja måste fixa och trixa lite här nu. Så pussen
http://moalowiinger.blogg.se/images/2010/pussmun_62753170_107539313.jpg

Same mistake

I'm not calling for a second chance
I'm screaming at the top of my voice
Give me reason but don't give me choice
Cause I'll just make the same mistake again
http://2.bp.blogspot.com/_SnqixO_p7m0/SwFkot1c6AI/AAAAAAAAAEY/_n0ZiA-RigI/s1600/JamesBlunt-04-big.jpg

Underbar artist, underbar låt! Ska somna till den här har jag bestämt. Mys..
fast innan sovandet blir det att kolla på Idol som jag missade i Fredags.

Killkompisar som pussas?!


Alltså är det bara jag som är efterbliven eller rent utav gammal och oförstående, eller är det verkligen så "normalt" att killkompisar (kom ihåg att jag skrev KOMPISAR) pussar varandra på kinden när dom hälsar på varandra eller säger hejdå? För mig är det helt ofattbart.. såg nämligen ett killgäng som gick på bussen samtidigt som mig i Liljeholmen och jag blev så sjukt chockad när dom skulle säga hejdå.. först tog dom varandras händer som många  unga killar gör och kramade varandra eller vad man ska kalla det och sen en puss på vardera kind?!?! Jag är dessutom helt säcker på att dom bara var vänner eftersom att dom så något i stil med: "hejdå, bror"..

Är det här någon sjuk kulturkrock som jag aldrig har sätt tidigare eller är det något nytt bland ungdomar? Förstår verkligen ingenting och det är inte så att jag har någopt emot det men har aldrig sätt det förut.. det kanske var samma sak för alla äldre och killar när vi tjejer fick för oss att vi skulle hålla hand med våran bästa vän, vad vet jag. Kanske inte är rätt person att döma folk, och jag dömmer sällan folk men nu måste jag bara få säga att det såg knäppt och obekvämt ut.

AJA, är hemma från en världsmysig helg. Puss på er, skriver senare eller imorgon. ♥

Dålig webcam!

Är klar nu och ska åka snaaart... när bussen går mot farsta vill säga! Seg som jag är så är jag klar efter två timmar typ :S haha, aja! Här kommer bilder från hur jag ser ut nu. (har tyvärr dålig kvale på min cam så man ser knappt något, men har den nya lila tunikan från Gina idag!) Nu måste jag skynda skynda, eller jalla jalla som Erica säger. Puuussen ♥



Simply The Best!

Jag ska hoppa in i duschen nu tänkte jag faktiskt! Har fått en väst idag, av Ingela (en utav mina mostrar), TACK! Fin och svart är den.. men tror inte jag kommer använda den så mycket nu eftersom att jag fått en ny Höstjacka av min syster Diana, gillar mer jackor än västar.. men några gånger så åker nog västen på. Hihi, ska duscha nu som sagt och sen blir det att ta och fixa sig, eftersom att man ska till Haninge idag som sagt. Mysfaktor på den hörni!

Jaja, skriver sen söts. Pussen

Här sitter lilla Ella med sin Nova-tröja och nya västen :)

Inget party party för mig inte =)

Galenskaper, nej nu ska jag ta och lägga mig eftersom att det en väntansfull dag imorgon!
Ska nämligen åka och träffa mina goingar i Haninge!!!
Har längtar hela veckan på Lördagen. Så äntligen säger jag bara.
Idag har varit en lugn dag som jag hoppats på och den ska sluta så också.
Känns bra att jag inte drog ut på iaf, var ju bjuden på maskerad
men kände att jag hellre är hemma och tar det lugnt. Jag gjorde rätt val!
http://jessiemodell.blogg.se/images/2010/maskerad_haxa_71366297.jpg

I really want you

Idag är det Fredag och jag har precis betalat mina räkningar och nu ska jag nog dammsuga hela lägenheten. Det här är en sån här Fredag då jag inte ska bry mig om något typ, ska göra allting rätt och sen bara "go with the flow".. Har kollat igenom allt jag köpte igår och ångrade mig som FAN! Men nu så känns det bra när jag faktikst kollat på vad jag köpt, kan vissa lite saker här faktiskt.

http://alessandra.se/images/2010/dsc_1134_104111360.jpg
Leggins med döskallar på sidan, från GinaTricot

En topp med blommor, från GinaTricot  En Lila stickad tunika, från GinaTricot

Det var allt från Gina, och sen har jag köpt en svart, oversize, stickad, långärmad tunika från Cubus, vanlig svarta leggins från cubus. Trosor från både New Yorker och HM, köpte två par örhängen och hårklämmor. Det blöev mycket shopping igår och jag kände på något sätt att jag förtjänade det! Så ska inte ångra ett skit =)

Ha det bra så länge, ska fortsätta lyssna på Blunt och dammsuga nu! Puss

Dagens slut .


Jag är hemma nu! Sov hos min lillasyster igår och idag har jag jobbat och shoppat loss.
Tänkte inte skriva så mycket mera men ville bara visa att jag lever!

Ska nog ta och sova nu, för er vänner som undrar.. har inte haft så mycket batteri på mobilen om jag inte svarat er.. och ska ladda den nu! Men det är glap i sladden så kan inte smsa samtidigt (i knoow, väldigt invecklat och ointressant, men aja) GODNATT iaf sötnosar och tack för att ni läser min blogg. Puss

RSS 2.0