Ell'a och Jill'a är här'a



Vi snackar skit om allt och alla, nej skoja!
Men vi pratar om allt och ingenting och snart ska vi se film.
Pussen

kukrööööööööv

hora, fåååååååååååååååår daaaaaaaaaaaaaaaaaamp!!!!!!!

Almost ready




Nästan klar för utgång, ska bara sätta på mig min hotta outfit... Mitt hår synns inte så mycket på bilderna för att en vis person ville inte vara med på bilderna!! Men har iallafall lockar och rak snelugg.. grr ;)

Vad ska jag ha på mig?

Babeees, jag har precis klippt topparna och nu ska jag
ta fram kläder till ikväll (vilket är ett evighetsuppdrag!!).
Men skriver innan vi drar ut tror jag. Puss på er,
snart kommer Dennan också och då ska vi handla groggvirke. Möms ;)




kanske inte syns, men fan va len och fin min hud blev efter ansiktsmasken och ansiktskräm !!
Recomended for you torrisar, hihi

Just nu:

Mysiigt, nu ska jag hoppa in i duschen och bli ännu fräschare ;)

UTGÅÅÅÅNG IKVÄLL !

Yes, ikväll är det utgång med bästa, ska glömma bort allt dåligt (vilket är vääldigt mycket just nu och pallar inte tänka på det!!) och bara släppa på allt och dansa, dricka, skratta, prata och kramas!! :)

We say yeah yeah yeah!


Det blir film nu istället :)

Kollade aldrig på film, för början sööög!! Men nu blir det en annan film, pussen ♥
You Again


yumyum

Har kommit hem nu från jobbet och så! Jag och Dennan åkte och handlade lite i Huddinge efteråt.. Jag köpte eyeliner, puder och ansiktsmask. Så underbart, ska använda den imorgon innan utgången så man känner sig riktigt frän !!

Ska kolla på film och äta popcorn nu,
köpte middag på coop och det smakade bajs.
Så skippar nog den ;) Usch!

I think it means, I love you


Fattar inte vad det är med mig, känner mig skum i hela kroppen. Får höra så bra saker om alla, sånt som händer i drömmar ni vet.. Vill också må så bra, vill hitta det som gör mig lycklig. Förra året var mitt år, det var då jag opererades, tog studenten, träffade nya vänner, åkte utomlands, fick ett underbart vikariat och andra bra saker. Men ändå är jag inte nöjd. Nej! Jag är inte bortskämd och naiv, jag ska inte behöva vara nöjd om jag inte är det bara för att jag då ses som naiv.. jag vet exakt vad det är jag saknar och vet exakt varför. Det är försent att göra något åt den saknaden och det är det som gör det så ledsamt. Vill tillbaka till Gran Canaria och hitta den där lyckan igen, jag hade den där. Men som sagt, det händer bara i drömmar !! Önskar att jag kunde berätta för er vad det är jag saknar men folk skulle inte förstå, det är bara jag som förstår...

Jag vill bara rymma från allt och alla. Jag vill försvinna i några månader och sluta sakna, sluta drömma mig bort till detdär viktiga. Åååh, vill bara tala klarspråk men det går verkligen inte. Saknar :/ ♥

Spelat in musik

Har spelat in She will be loved med Maroon 5, när videon
har bearbetats på youtube så lägger jag upp den här så får ni säga vad ni tycker :)
Puss, nu ska jag kolla på film!

Vad händer i resten utav veckan?

Ska börja den här dagen med att söka jobb idag också! Sen hade jag tänkt kolla på en film och bara slappa hela dagen/kvällen. Ska se vart man tar sig i helgen också, jag och kompanjonen vill ju till 360 men det kostar juuue, vi är inte guldisar längre :( . Så får se vart man annars kan gå liksom, kellys, Opera, Lobby, Patricia.. ja, någonting hittar vi nog! Något med gratis inträde så man kan förfesta innan och så. Man är ju inte den rikaste kon direkt! Nej vet inte vad jag snackar om men ska planera lite om min helg och så ídag. PUSSEN


Ellipelli ska läsa och sedan sooova

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min boook, har läst halva nu! Det är typ ett rekord att jag läser så "snabbt", ahha. Gillar att läsa BRA böcker, ska fortsätta läsa andra böcker efter den här braiga. Puss på er iallafall, love yah. ♥

UNO ska'reva

Just nu spelar jag UNO på Facebook med min vännina Denise af Södermalm..
puss på er sålänge!


Underbart !!

Dont let me go ♥


snälla, kan du bara gå och dö?

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Godmorgon på er, ska börja dagen med att söka massa jävla jobb. Orkar inte gå här hemma och inte få något nödvändigt gjort och dessutom inte ha några pengar sen i slutet av månaden. Om jag ändå fick mer timmar på förskolan. Det hade varit så himla bra och skönt!! Då hade jag sluppit den här jag bor med, det hade nog varit det underbaraste. Vill inte bo här längre.. flyttar nog ifrån Farsta snart, kanske till en soc lägenhet i värsta fall. Men just nu så ska jag bara söka massa simpla jobb. Sånna där jobb som vem som helst kan få. Bara för att få bvara borta så jävla mycket som möjligt. För det är vissa fittor (ursäkta, men är arg) här i huset som inte FATTAR att jag gör allt i min makt för att få ett jävla jobb så att jag kan försörja mig och sedan bara flytta. Idioten tror också att jag vill bo med henne några år till, nej knappast hörru! Är på riktigt dåligt humör just nu och hatar att vakna glad och sedan kommer någon och förstör allting. Min dag är förstörd iallafall.. fattar inte vad folk får ut av att göra andra illa?! Jaa, vet ni någon som säljer ut ett rum för ungefär 1000 spenn i månaden. Behöver inte alls vara stort, bara det ligger i stockholm så säg gärna till mig. Pusshej, skriver när jag sökt alla jävla jobb.


Hatar datorer !!

Har inte kunnat uppdatera min blogg.. för har en jävligt handikappad dator som kraschar HELA tiden. Fyfan för den säger jag bara!!

Sitter här nu och bara väntar på att den ska dö igen. Kollar på Tv och äter middag just nu, det blev koferansresan (?) och en skål med frukt och flingor. Igår var jag på bio med bästa Denise, vi såg SAW 3D. Tyckte den var bra, har bara hört illa om den så hade inte så stora förväntningar vilket var väldigt bra eftersom att den helt enkelt var bra. :)
Nu börjar CSI NY och det ska jag lätt titta på, så puss. Hörs sen!


Ella and Jillou Time


"It starts in my toes and I crinkle my nose"


Hello babes! Sitter i soffan just nu och lyssnar på lugna favoriter, just nu är det bubbly :) Ska ta och fixa mig lite för ska träffa min sistah. ♥ Vi ska snacka skit och skvaller om allt och alla, so watch out!! ;) Nej men vi ska ha det sjukt bra iallafall.. mys och så. Man vet aldrig med oss, kanske blir fest om vi känner fört.

Idag har jag iaf haft fullt upp med att göra Madde fin till exmens festen, allt blev helt grymt och bilder kommer ikväll. Så puss på er, hoppas ni får en lika bra Lördag som jag tänker ha.

Förlåt, ännu en gång!

Nu var det ett tag sen som jag skrev igen, kan ju tacka er för att ni checkar min blogg ändå!!

Jag är trött, väldigt trött! Så ska straxt gå och sova, har ju haft folk här idag pga min sambos examen. Väldigt mysigt men det har krävt mycket tid dom här dagarna, mycket städ och dessutom har vi inrett nytt i vardagsrummet. Det är hur fint som helst här nu, vilket är skönt efter en sån här vecka! Sitter på golvet just nu och inte ens så mycket plats har det funnits innan... lite skillnad må jag säga :) Kanske lägger upp bilder sen.

Har också slingat håret, jobbat på förskolan, varit på rekryteringsmöte, virrat bort mig i stan, läst bok, handlat som en dåre, promenerat, ätit, duschat, gått på toa.. asså ja, ganska mycket! Men som sagt, nu ska jag läsa för att koppla av, sedan blir det nattinatti-time. Puss på er, ni är underbara som läser mina inlägg!

från eran ella

Det jag shoppade igår !!

Visst tar jag snygga bilder med min kamera som inte har en fungerande skärm :(
Aja, hoppas det fungerar ändå ;)

Den blåa som jag ska ha på fredag !

Den halva (?!) lila Tunikan, tänkte ha den imorgon då jag ska JOBBA igen. wiiih

Nu ska jag klä på mig och sen dra till Flemingsberg och Skärholmen för att handla en massa till på Fredag. Som sagt, ska ju vara värdinna så måste finnas på plats överallt just nu. Allt som har med Fredag att göra har jag hand om i stort sätt.. puss på er. Skriver när jag kommer hem  ♥

munkjävlaaaar

Har lärt mig ett nytt ord idag -Tonsur, jag om någon borde veta vad det betyder..
jag är ju ändå frisör, dessutom hatar jag den såkallade frisyr !!


cadillac records

Nu ska jag kolla på film, mysigt !!

 


Shoppat lite


Någon som känner sig manad att mörda mig om jag inte uppdaterar?


Älskar liksom att blogga, det är något som får mig att känna att jag bara kan skriva och skriva.. men ändå kan det ju bli så sällan ibland. Vet ni vad det beror på? Min keffa mobil som inte går att blogga ifrån! HATAR DEN. Men kanske ska vara glad att jag har någon mobil alls?! Aja, har varit nere i Farsta idag och hittade två superduper Tunikor. En lila och en marinblå, olika modeller och så =) Ska ha den blåa på Fredag då min "sambo" tar examen! Ska bli väldigt kul, jag är värdinna i huset då så denna vecka kommer bli tuff !! But I'll work it out ;)

Nostalgi !


Vimmelbilder från gårdagen




en vän♥

Tack för att du finns och för att man kan prata med dig!

BAKIIIS

Idag är ingen rolig dag, för idag är det en jävlig bakis-dag!

Har sovit ungefär 4 timmar inatt, så skojj!! För efter min "powernap" så var det bara att kliva upp och börja klippa två kunder. Har tjänat lite pengar och det är ju alltid positivt fast kanske inte om man ska betala massa fitträckningar och betala hyra............... (överdriver med punkter eftersom att jag tycker hela grejen är dryg)..................!!

Men ska ta och fixa iordning mig nu, ska träffa Larsson men vet inte hur jag ska få tag i henne för mitt comviq kompis har gått ut :/ *Hoppas hon ser mitt inlägg* Aja, pussen ♥


Outwalk !!

snygga brudar va? I knooow! Vi är redo för The Bridge ikväll =)


Äta middag kanske?

Fan, glömde att jag skulle handla en ny tunika idag som jag skulle ha på mig till kvällen.. aja, får köpa den till nästa utgång för nu har Farsta stängt :(

Så nu gäller det bara att veta vad man ska ha på sig för trasa idag då... det blir nog mina skinnleggins och nånting till! Har duschat, fixat håret, smörjt in ansiktet och parfymerat mig.. nu väntar jag bara på bättre tider känns det som, ska kanske göra någon enkel middag innan jag drar igång med allt annat. Skriver nog innan jag går =)

Btw. Igår var en sjukt bra kväll, drog på hemmafest hos en kompis och träffade massa jag kände, så för mig blev det en tokbra helfredag. ♥





Bildblogg - Tjejmiddag


fest

Nu drar jag på festiish, pusssss

 


Hotness to the people




Dålig uppdatering, men här får ni några heta bilder och en grymt bra låt från moooi !
Har precis haft tjejmiddag och är proppmätt nu så orkar inte skriva något nu. Pussen

Krysset, here we come!

Är hemma hos gumsan nu och vi ska iväg till krysset som dom gamla goda tiderna =)
Puss, hörs imorgon!

Yesbaby

Nej nu har jag jobbat klart med starta eget projektet för idag!

Ska hoppa in i duschen och sen ta och fixa mig lite, ska hem till Dennan sen och sover kvar där dessutom. Vi båda jobbar heldag imorgon på min förskola, ska bli hur kul som helst. Dessutom supermysigt att träffa goseungarna igen!! Slutar fyra imorgon sen ska jag nog bara hem om inget annat dyker upp.

Längtar till fredag för då ska jag ha en liten tjejmiddag med några av favoriterna, dom äldsta favoriterna! Myspys ♥
Skriver mer om det sen. Pussen



Svårt, men kul!

Du bör kunna svara på följande frågor om din affärsidé:

  • Vad är företagets syfte på marknaden?
  • Finns det ett behov av min produkt eller tjänst?
  • På vilken marknad/marknader arbetar företaget? Vilka är kunderna?
  • Är min affärsidé unik? Om inte, vad utmärker min affärsidé i förhållande till konkurrenterna?
  • Vad är det som gör att kunderna väljer mitt företag framför konkurrenterna?
  • Vilka är de grundläggande lönsamhetsfaktorerna för företaget?
  • Påverkas affärsidén av konjunktursvängningar?

Lätt? Knappast!!

Vuxenpoäng till mig!

Nu smäller det, skriver sen!!!


Bara lilla jag...

Ehm, har inte varit hemma idag. Tänkte skriva något bra nu när jag kom hem.. men jag har inte lust! Har hänt en sak idag som tog mig ner från det glada, tänker inte skriva om det heller men det är en väldigt jobbig sak. Orkar inte blogga just nu, så puss. Skriver imorgon sötnosar.

Vad har jag sökt för jobb ? ...

TJA! Jag är trött som "den-som-är-tröttast-i-hela-världen" trött... kul va?! Nej me ska nog ställa mig i duschen, känns som om jag bor i duschen ibland. Duschade igår morse och kväll liksom, men tycker det är skönt och fräscht, so I dont care. =) Efter det ska jag nog fia med smink, insmörning och styling. Allt det där man behöver för att man ska kunna vistas bland folk sen. Ska nämligen ut till biblan och leta fonder/stipendium för egen företagare.

Sökte två jobb igår, två väldigt "diskriminerande".. eller hur ska man säga, otillåtna kanske.. aa, två väldigt otillåtna jobb, dom är inte olagliga men samhället som vi lever i, lever väldigt mycket efter normer och fördomar.. vilket leder till att det här jobbet kan anses som otillåtet och fult. Men det skiter jag i, för dom som inte vill veta behöver heller inte veta vad det är jag sökt. ;) Känns iallafall bra, för jag vill ha det jobbet.. jag gillar det på något sätt! Pussen

Läslus eller inte...

Är hemma iallafall, tänkte att jag skulle ta det lugnt ikväll bara, ska nog hoppa in i duschen nu. Dennan åkte nyss, hon var här och hämtade hennes väska och så. Vet ni! Det är inget frågetecken på Torsdag för ska nämligen jobba då också, helt underbart! Var verkligen lycka att få komma tillbaka till jobbet. Skrev dessutom till min chef att jag ville ha ett nytt anställningsbevis så att jag har alla försäkringar och sånt.. det ska ju vara vitt och så för att jag ska få tillbaka skattepengarna m.m.

Ska hoppa in i duschen nu, kolla på film sen och efter det ska jag läsa.
Yes, ni läste rätt! Jag ska läsa.. läser en bok som heter Otro >hets< dieten,
väldigt bra bok och vet inte varför jag bara började läsa
men fick för mig något flumm förra veckan att jag skulle börja.
Det ska ju vara nyttigt för hjärnan sägs det. :)










Coconut tree (:


Så jävla trött


Fyfan för att vakna nu! Men jag gör ju allt för mina gosebarn på förskolan.
Åh va jag längtar tills jag är framme och får massa underbara kramar från dom. Gosh!
Ska hoppa in i duschen nu och ta och fixa mig, bussen går 11:12.. bråttom som vanligt. ;)

Taggad inför ny vecka

Jag säger godnatt för idag eftersom att imorgon väntar en ny vecka. För mig kommer den se ut såhär;


Jag säger TJA!

eftersom att jag ska dra och klippa som sagt, bussen går om 10min.. Love

 


You are not alone...



Hej på er, jag vet att det har varit keff uppdatering och tänker inte berätta varför just nu. För har ganska bråttom till tre klippningar. Sjukt många klippningar bara den här veckan, det gillas på hög nivå! Tror alla tre idag blir sammanlagt sex stycken klippningar den här veckan. MER MER, säger jag bara :)

Här kommer bilder från i Onsdags som jag lovat er




puss puss på er.

 


like an angel

Godnatt på er, bilderna kommer antagligen imorgon OM jag hittar min jävla laddare till kameran.. drygt! Menmen, ska sova nu då. För imorgon är det jobb som gäller klippaklippaklippa!

puss & kram


The book of Eli

Nu ska jag äta middag och kolla på film, mysigt!!! :)


Sjuk kväll igååår

Prutt! hihi, skoooiia.. nej jag e jättetrött (vaknade nyss!) . How is that possible? Jo jag var ju ute igår, på ett rockställe dessutom, vi träffade en kompis där dessutom så vi umgicks med henne och hennes polers! Kellys som stället heter rockade fett iallafall! Riktigt bra ställe ;)

Hände lite mycket things bara eftersom att jag och Dennan är SJUKA, hihi! Men sånna saker får ju inte dom som inte var med veta. Pussen på er.

PS. Bildbomben kommer senare...

GRR på er !

Ser ni min nya header, tack Dennan ♥ Tycker den blev helfin! Vad tycker ni? :)
Älskar när det är enkelt liksom, dessutom är svart/vitt alltid snyggt.

Det blir nog utgång idag, fast det är lite krångel om förkrök, vart vi ska gå och så.. men vi två är riktiga brudar så vi fixar nog det!! Jag ska ner och handla middag nu + andra saker. I eftermiddag kommer iallafall mami och pappa och äter tillsammans med oss. Sen på kvällen drar jag och Dennan UUUT och röjer. Så watch out ;) pussen.





NEJ, nu msået jag gitta till bussen.. snygga bilder va? Bara att njuta ;)

LUDER

När man har damputbrott är det inte bra att blogga MEN DET SKITER JAG IIIIIII! AAAAARGH.

skulle bara vilja visa er mi vrede nu men det går inte,
hur kan man bli så fucking arg på en människa som jag är nu?
ååååååh, sov gott. -.-'

Café Opera är för snobbar.. eller?

Är hemma nu igen och är väldigt trötter, men inte sådär att jag vill sova.. men ändå trött! Aja, whatever. Ska kolla på film nu -  Nyckeln till frihet, känns som att jag har sett den men vet inte. Jag lär ju märka det iallafall ;)

Imorgon tror jag det blir utgång, känns schysst (eller som andra stavar det: juste).. men måste prata lite mer med min partykompanjon o vart vi ska dra och så, tror faktiskt kanske det blir Café Opera, man måste ju testa lite nya saker liksom :) Aja, skriver kanske senare! Love from Ella



puss på rumpan, stumpan!

Hej gott folk!

Idag är en sån där bra dag igen (om ingen förstör den, såklart) ;> Ska åka och klippa+styla en liten tjej som fyller år idag. Tror inte det blir några bilder på det, menmen.. ni kan få en het bild på mig istället! Ska iallafall hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Just nu sitter jag i mina rosa mysbyxor och en vit oversize t-shirt.. inte kan man väl gå ut så och kalla sig frisör?! Nej, mot duschen.. pussen på er


Hemma hos Dennan

 

 

 


Jag ska träffa älsklingen!

Hej alla männsikor där ute!

Idag mår jag bra, vet inte varför men tror det är för den positiva energin från igår som liksom sitter kvar i hushållet idag.. =) Idag ska jag träffa Nisen, saknar henne verkligen så ska bli skönt att äntligen få träffa henne. Hon ska dessutom få sin julklapp idag (som jag varje gång glömt ta med mig!!) . Får se när jag uppdaterar igen, kommer iaf hem ikväll och då skriver jag direkt. Pussen


Vadå trött? Inte jag inte...

Hej igen, har inte gått och lagt mig än bara för att jag måste bara skriva till er innan!

Har inte kunnat uppdatera idag för det har liksom inte varit någon dator-dag. Min dag började med frukost, sen gick jag, erika och madde till Hökarängen, sjukt mysigt med en promenad (eller två, vi gick ju tillbaka också.. hihi). Vi handlade iallafall massa bra saker i Hökarängen. Sen kom vi hem, jag fixade Erikas hår som ni förmodligen sätt i inlägget under.. efter det gjorde jag middag! Vi åt, vi pratade.. Sen blev det filmdax. En av dom tråkigaste komedierna jag sett (Women In Trouble, för er som ville veta).. ja vad hände sen?! Vi kollade på massa Robert Gustavsson klipp på youtube.. sen för en stund sen drog Erika hemmåt och Madde ligger och sussar.

Åh gud va jag kände att det här var ett sammahängande inlägg, GODNATT! ♥

En av grejerna jag gjort idag!


so so so good

Försöker hitta en bra film jag, Erika och Madde kan kolla på.
Inte skulle dt vara någon snyftfilm, inget mörderi.. haha !
Asså Får väl ladda ner någon gammal b-komedi! ;)
Skriver nog inte mer ikväll, puss på er.

såhär har ellipelli sätt ut idag!

Vadå GOTT Nytt år...

Yeah, då är det 2011 nu då.

Känns ju inte på något direkt sätt, men vad hände igår då?
För mig kan jag kort säga att den inte alls blev som jag trodde, det var ganska länge sen jag hade så tråkigt på Nyår. Dessutom är några folk tydligen sura på mig eller nåt?!... aja, skiter i, payback is a bitch! Folk som tycker att jag "planerar skit dåligt", då jag inte ens planerat något. Men okej!! :) Va iallafall med min pappa, syster Jill och hennes mamma hos vänner till familjen. Min moster var dessutom därmed hennes familj, visst det var ju trevligt och så och lite kul sådär, men hade verkligen hoppats på mer. Det här var ju ändå mitt år och så firar jag det på så sätt, fail om något. Men aja, bilder kommer sen när jag är hemma. Är hos Jillsan just nu så byebye babes ♥

jag och Jillsan igår.


RSS 2.0