Veckans Par

Ni visste väl att Rederiets Johannes BROST har friat till min vän Dennan i lördags. Han bjöd henne på en fin middag i lördags och i hennes glas låg det en stor diamond riiiing! GAH, gissa om Dennan ringde mig innan hon hann skrika ja! Hihi, är så glad för deras skull. Grattis mina vänner. PUSS på rumpen


mjaou



Då är det dags för mig och Dennan igen då, hihi!

under helgens gång

Heej, jag har kommit hem nu och sitter här och lyssnar på musik. Har haft en helbra helg och varit sjukt glad hela tiden. Tills imorse.. någon viss person förstörde mitt humör, totalt! Men tankarna om det försvann när mamma och jag drog ner till Flemingsberg och åt pizza. Jaja, i fredags blev det utgång med Sophie och Madde. Jag hade så kul alltså, något som måste ske snart igen! Igår åkte jag till Farsta centrum och träffade mamma, det blev shopping och sånt. Väldigt kul, det kommer inte in några bilder men det blev iaf ett par leggins, en rosa tunika, massa strumpor, två parfymer, en glansspray, en blommig kjol och ett par örhängen. Blev super nöjd och definetivt efter en kvalitetsdag med min mami! Love

Pusss


rawr rawr

Nu ska Jill, Anneli och jag åka till NetonNet och köpa mobil till Jill. Sen blir jag skjussad till Madde och vi ska väl fixa oss och så. Sen lite senare åker Madde och jag in mot stan och har kul. Vi får se hur det blir med bloggandet under helgen. Skriver annars sent på söndag eller tidigt på måndag. Men kolla min blogg ändå, vem vet om jag bloggar eller inte :) Ses sen sötnosar. Puuss

sugabaabes

Hejsan mina babes, nu är designen nästan klar.
Kanske inte så klatchig men vill ha
en väldigt enkel design nu.
Men en header kommer snart hoppas jag,
lite små detaljer kommer också snart.
Och vi får se hur jag känner för bakgrund.
Har inte hittat någon snygg än så länge.
Men jag söker vidare.
Vet ni någon bild man kan ha som bakgrund eller så,
säg gärna till!
pussisar . . .

I Got You

Heej igen, är hemma från skolan nu, men tyvärr blev det ingen klippning idag. Så fick inte träffa min bebi Denise :/ menmen, hoppas på att få träffa henne snart iaf! Imorn blir inte heller som planerat, ska kanske åka och bara träffa Emelie en liten snabbis men sen åker hon på kryssning så då ska jag träffa Madde, vi tänkte äta ute och sen kanske ta en öl eller två, blir kanske lite fiesta. Det är ju trots allt fredag. Och vet ni, jag är ledig från och med idag!!!! Skit skönt, så mitt lov börjar nu ;)

Nu ska jag fortsätta på min design, PUSSAR OCH KRAMAR



Bråttooom...

Hej allihipa, jag ska gå NU! tror jag hinner om jag inte skriver så mkt! *pust*
Ville bara skriva att jag kom upp idag och att jag fortfarande känner mig helt ny med min snygga hårfärg.
Ska till skolan nu, och vi ska snacka kryssning med klassen. Vi ska nog åka och det kommer bli skit kul att äntligen få göra något med den här ursinnigt tråkiga klass! (menar bara vissa, det finns ju dom som e najs oxå)

Jaja, see u later babes. PUSS

JAG VET

min blogg ser heelt fuckad ut.
Men jag ska fixa den,
fattar inte html så bra bara ;)


Puss


Back to the summer

Asså kan någon ge mig varma sommarkvällar, då man strossar runt med vänner och bara ler av glädje. Kan någon ge mig lite solbränna, vill ha sommar och sol. Långa dagar och massor utav härliga stunder. Slippa ha alla tunga, tråkiga kläder.. bara känna sig fri och kunna gå någonstans utan att behöva tänka på mörkret eller kölden!

Vill ha allt det där som typ en present nu, av er alla! Så sätt igång och gör min present till verklighet.
Tänk va härligt - studenten, sol och värme, havsbad och sena långa nätter med värme och mys!


ser det inte bara för härligt ut?

Färgat och Klippt

Heejsan. Har precis kommit hem från skolan nu och känner mig väldigt "ny". Har klippt topparna och färgat håret till en sjukt snygg färg enligt mig! Är verkligen jätte nöjd, och ska behålla färgen nu, för jag trivs verkligen!

Vad tycker ni?

innan:

efter:


Tack Carro <3


min vardag behöver peppas upp

Mitt liv är väldigt tråkigt just nu, avskyr att bara sitta hemma och ruttna bort hela dagen! Vet liksom inte heller vad jag ska göra, finns inget att göra.. hmm

Kan berätta mina planer under veckan:
onsdag: skolan, frisör!
torsdag: klippa Daniella
fredag: vara med Emelie, shoppa och sånt
lördag: åka hem till mamma, sova kvar där och bara mysa
söndag: åka hem från mamma, ha de skönt och vara uppe sent. Det är ju LOV <3

Ska bli riktigt skönt med lov, eftersom att vi alla behövber koppla av och då finns det också mer tid för varandra. Jag behöver träffa folk jag inte träffat på länge, folk jag saknar och folk jag nästan aldrig träffar längre!

nu ska jag ta och fixa min bloggdesign, den här är inte så exlusive.. PUSSS

Reportage mall

Godmorgon.

Eftersom att jag inte kan komma till skolan så tänkte jag åtminstånde plugga lite. Det enda jag har just nu är ju självklart projektarbetet. Så jag tänkte börja skriva reportaget, kan bli intressant.. och det krävs tålamod. Så nu när jag ändå inte har annat för mig och har hela dagen så kan jag ju börja. Skriver senare PUSS

det här ska bli kul!


wanna party!

Lyssnar på skön skön musik och tare lugnt just nu bara.
Det är ganska skönt, men efter en heldag blir man lite trött.
Och har faktiskt inget annat för mig än att blogga, att sätta på en film nu är kanske lite sent.
Visst att jag börjar 10:00 imorn, men ändå liksom.
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på skön sköna låtar och bara vara!
Det här var mitt sista inlägg för idag, så pussobye

Är föresten jätteparty sugen, me want fiesta!
Någon som också är det och vill hänka med ut på fredag?


Vill leva som en jag är innert inne.



De finns de som aldrig slutar hoppas och de som aldrig slutar leta ~

Jag slutade hoppas på mycket men nu tror jag att det har letat fram till mig och inte tvärtom, jag har kämpat. Gått igenom jävligt mycket för att komma hit där jag nu står idag. Det känns skönt ändå, för jag har lärt mig att man inte ska ta något eller någon för givet. Hoppas bara mitt liv fortsätter så här ett tag till, behöver det här och väntar på dessa tre månader, och hoppas dom går rakt igenom som klippt och skuret! För det här är min enda dröm och den måste bli verklighet nu, den bara måste. Snälla! Önska mig all lycka mina läsare så önskar jag er detsamma, även ifall ni inte förstår.

Vissa har ju lite mer tur än andra ;)



I got a invite, and u didnt! Haha, nej men tack Dennans kompis, PUSS


msn neerds!

Hello babes, vad sysslar ni med då? :)

Själv så nördar man framför datorn med Dennan (eller dennen som bara dom speciella får säga). Vi sitter iaf och spelar spel på msn, asså det är helt sjukt hur fast och beroende man kan bli! Min nya hobby liksom eller vad?! Aja, jag är hungrig.. tror inte de blir någon god mat alls utan rester om jag inte har fel :/ usch, inte för att rester kan vara gott men bara om det är god mat liksom, vilket jag inte tror det här är. Menmen, ja imorn ska jag försöka dra mig till skolan, om det går några bussar vill säga. Tror knappast det men man kan väl testa att gå upp och frysa ihjäl lite ute och sen komma hem irriterad. Eller?!

Jaja, ska inte utråka er med min ointressanta skrivförmåga idag. Puss

(blir kanske ett inlägg ikväll, gosh ni får hålla ut! hah)

fortfarande sjuk, men lite gladare iaf...

jaa, godmorgon eller vad man ska säga.. jag är så jävla sjuk idag, feber och förkylning. Blää! Men är gladare idag än jag va när jag skrev inlägget igår, och vad ska en sjuker som mig göra idag då? Kolla film såklart!

Just nu äter jag frulle/lunch brunch - omelett och oboy, haha det låter kanske inte riktigt gott tillsammans men det mättar iallafall! :) Ni andra som är hemma, ett litet tips bara: GÅ FAN INTE UT OCH GÖR DU DET, TA BIL!!!

Allt för mig, tjohej. Puss

#'¨Xfuckiiiiiiiiing

är fucking irriterad nu. Det ska inte ta 3 timmar att komma hem från fagersjö.. det ska ta 1 timme. Jag kommer bokstavligt talat döda den som skriver att den är glad över snön, och den som gillar SL den jävlar! Hejdå, jag är sjuk, kall och tyck inte synd om mig.. behöver bara avreageras! :/


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

see u later

bloggen krånglar, väldigt irriterande.

MEN, tänkte skriva att jag ska åka nu, och har gjort mig klar och allting. Skönt som fan alltså! Har gjort min religions läxa som jag fick igår. Känns också väldigt skönt att ha allting gjort så man slipper tänka på det hela tiden. Nej nu ska jag kolla SL och sedan åka.. usch för att gå ut i det här snöovädret :( hoppas trafiken går som den ska bara! annars blir ella arg.

pussar




långt härifrån

Godmorgon!

Hoppas ni mår bättre än mig, jag har nämligen gått och blivit sjuk! :/ Förskyld, hes och hela köret... men dock så ska jag ändå göra allt som var planerat. Ska bli skönt att göra någonting eftersom att de senaste helgerna har jag bara suttit hemma typ, kanske gjort lite småsaker men inget stort, eller jo! Jag var ju hos Diana och Stefan förra helgen men de andra helgerna liksom.

Vet ni...
jag saknar utgång, jag saknar sommar, jag saknar shopping och jag saknar mest av allt mina vänner!

Jaja, nu ska jag kolla cheetah girls och sedan kanske plugga lite religion, så det blir påbörjat. Puss


Trötta ella som är igång

Guudnajt mina turturduvor!

Blev ingen cheetah girls idag, det är ju en dag imorgon också som kommer innebära klippningar, färgingar och åka hem till Madde och mysa med lördagsmidddag och kolla melodifestivalen. Hihi, ska bli soft. Aja, jag skriver imorgon . . .

Pussilussi


filmtokig

Kul att ni gillade klänningen i förra inlägget :)

Idag har det varit vanlig skola som vanligt och efter det åkte jag runt för lite ärenden och sedan hem och duschade, efter det blev det mamis jobb och vi åkte hem till mormor för att fira att hon fyller 72år idag. Grattis mormor! Jaa, sedan stanade jag där ett långt tag och jag lagade tacos, vi fikade och hade allmänt mysigt bara.. sen fick jag ta mig hem ungefär vid 10 tiden.. inte kul med allt kallt :/ menmen, alltså en ganska lugn dag vill säga. Nu blir det ännu mer lugn och ro för jag ska kolla filmer.



Har blivit kär i den här låten från filmen "Fame", delar av låten passar så sjukt bra in på mig. Och sånna låtar berör vilket jag bara love! Nej men ska fortsätta kolla klart på Fame och sedan blir det Cheetah girls, hoppas den också är bra. Pussar


den här delen:
Sometimes I wonder
Where I've been
Who I am, do I fit in?
Make-believing is hard alone
Out here, on my own

We're always proving
Who we are
Always reaching
For that rising star
To guide me far
And shine me home
Out here on my own


Studenten



Vad tycker ni om den här till studenten, vill ha ärliga svar.
Inte för att jag bryr mig så, men är nyfiken. Kommer nog köpa den!


kissnödig x.x

Om en kvart åker jag till mamis jobb och lämnar busskort, hämtar min post och kanske lunchar med henne. Saknar henne just nu, vill träffa henne varje dag.. men så blir det ju inte tyvärr. Efter mamis så blir det sjukhuset i Norrtull, hmm.. undra vad do har att säga om  gbp o.:en , jag hoppas på något bra! (dom viktigaste vet vad jag talar om, dom som verkligen bryr sig)

Nu måste jag kissa och sedan göra mig färdig! Pusss



Den bästa av dom alla ♥

godmorning, sunshines

Idag var jobbigt att komma upp ur sängen.. själva tanken att bara få ligga kvar och somna om är så jobbig när man vet att man verkligen måste gå upp! Har duschat, klätt på mig och håller nu på att sminka mig. Och jag tittar ut... det snöar som vanligt liksom, så sjukt drygt! När ska det här vädret sluta? Var tredje dag sol och resten är det snö. KUL! .

Nej nu måste jag fortsätta med sminkningen. Puss på er

Behind the scenes !



Här bleker jag Denise's utväxt med schwarzkopfs material.





Curlers och sminkning på samma gång..



Håller på med färgningen, här får den värka..



Sähår blev hårfärgen, personligen tycker jag att den är sjukt fin!
Och all förtjänst till Schwarzkopf =)




Produkter från Schwarzkopf som jag använde på Louise


RESULTATEN . . . får ni faktiskt vänta på,
den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)


happyface!

Alltså toppen dag idag! Det var frisör hela dagen enda från 8:15-17:15.. Och jag började med mitt projektarbete på morgonen, alltså min andra modell - Louise. Hon blev (som jag trodde) lika fin som Denise och ni ska få se bilder. HAHA, jag har dom nämligen på datan nu!!! gosh, det här kommer bli så himla kul att jag inte kan sluta le så fort jag tänker på det. :D

Nej nu ska jag gå igenom, sortera och såla bort lite bilder (inte slänga men heller inte använda)
puss på rumpestumpen

Gutten morgon?!

. . . vet inte ens vad gutten betyder, men jag tyckte att det passade in :)
Idag så blir det skola och nu direkt på morgonen så kommer min andra modell som jag sagt, mer om det skriver jag om när jag kommer hem. Då kommer förmodligen lite bilder (, och bakom kulisserna bilder som jag lovat) Tror Lousie kommer bli lika lyckad som Denise, ni kommer inte få se dom riktiga bilderna, utan det blir lite mer amatör.. dessutom vill jag att ni ska se hela reportaget som en helhet och därför bli överraskade över hur bra det gick för mig när den väl är i tidningen ;) hah, nee men nu måste jag kila till skolan. Puss

Jag är flumm när jag är trött! Här bjuds det på bilder..



 
Kissie-style eller vad säger ni? iiinte

fascination



Godnatt mina söta läsare, hoppas eran morgondag blir lika lyckad som min dag idag!
Lyssna på låten och slappna av . . .

Film och mys

Idag var en helbra dag i skolan, fick mycket gjort. Och mestadels med projektarbetet! Pratade med tjejerna som har hand om tidningen. Men viktigast av allt var min första modell - miss Hottie. Alltså Denise, hon blev så lyckad nästan exakt som jag ville. Och det blev kanonfina bilder. (som ni kommer få se senare, i april) Jag får iaf tre sidor i skoltidningen vilket är mycket bra! En sida för varje modell liksom.

Dessutom lovade jag er att ni skulle få veta vad Dennan tyckte om schwarzkopfs produkter.
Det kommer ni förmodligen få veta imorn tillsammans med Louises sammanställning! Mitt repotage börjar verkligen greja sig nu, me love!

Pussar och kramar

(ska kolla film nu, med mys!)

Haha, fyfan ! <3


my project is on the road - Miss Hottie


Imorgon kommer Denise till min skola och då är det dags för make up, färgning, uppsättning och sedan fotografering. Hon ska få berätta vad hon tycker om de olika produkterna från schwarzkopf och det ska hamna här i bloggen så ni andra kan få ta del av hennes åsikter. Kommer dessutom ställa några frågor till henne som kommer ut senare här. Vill ha frågeställningen tillsammans med alla tre modeller.

Kommer iaf bli så kul imorgon och mer får ni veta då. Ni kanske får se lite behind the scenes bilder om ni har tur ;) Puss


babes are much better

Godmorgon, idag är en ny dag och ni vet ju vad jag ska göra. Ska försöka se om jag kan få Microsoft office på något sätt. Det borde vara möjligt men skriver inte hur här!

Nu håller det på att laddas ner till datorn :) Få se om det fungerar sen bara..
Ska iaf plugga väldigt mycket nu. Och önska mig lycka till för enligt folk i min klass ska det vara ett väldigt svårt hemprov (samhällskunskap), berättar iallafall hur det gick när jag är klar! jaja, skriver sen. Pussar och Kramar


Älskar refrängen

jag vet att låten är lite off.. men refrängen asså!



-
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning
How can we dance when our earth is turning
How do we sleep while our beds are burning

Hemma igen

Hey babes, helgen har varit så sjukt mysig! Tack Diana och Stefan för allt. <3

Glad alla hjärtans dag på er läsare dessutom, hoppas ni har haft en heltoppen dag (och helg). Imorgon har jag tur, jag är nämligen ledig och så. Så ska försöka att sova ut.. äta en ordentlig frulle och sedan plugga massor! På eftermiddagen ska jag åka hem till Mamma och Pappa och klippa dom :)
Klippte/färga Diana och Stefan nu i Lördags och dom blev super fina verkligen.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. hade en lugn och mysig helg iaf med massa god mat och melodifestivalen och UNO spelande.

Skriver mer senare eller imorn, för är tom i huvudet nu ! Pusss på rumpen

Ny kategori

Projektarbete är min nya kategori,
så ni som missat kan följa det enkelt och smidigt :)
Bra va? Puss och kram, ses efter helgen!

 (och jaa, jag kom iväg till skolan) ;)


och här får ni lite exlusive pictures on me, som ni kan titta på under helgens gång! Hah...


snällaaaaa

Trodde ni att jag skulle lyckas med att lägga mig halv tio?. . .  

Haha inte jag heller -.-'
Så drygt.. är självklart inte trött! Men måste gå till skolan imorn, får se när jag går och sleepar. Justja det blir nog inget bloggande för mig i helgen eftersom att jag åker till min kära syster. Ska bli så skönt att få byta miljö. Men blogg you soon

 PUSS

Dom bästa



Jag älskar mina vänner, dom som alltid finns där.. vad som!
Den här låten är till er, jag älskar er. Youre not ever alone



Jag måste vara helt sjuk i huvudet

Jag vaknade inte av klockan när den ringde och jag visste inte ens att jag hade stängt av den. Alltså jag blir så jävla trött på det här. Ingenting fungerar just nu men ändå så fungerar det mesta :S Jag vet inte vad jag ska göra, igår var det småpanik och idag är det massiv panik!!! Missar jag skolan imorn så skjuter jag mig själv. Det här kan fanemig inte vara sant.. idag är en ny regel, varje jävla vardag (förutom speciella) ska jag ligga i sängen 21:30 så att jag orkar, hinner och kommer upp! Nu får det fan vara nog med min frånvaro. Bara på grund utav det som jag får kassa betyg.
För igår fick jag nämligen höra från min mentor att mina frisör lärare sa att jag faktiskt var bäst i klassen.
Inget jag ska sitta och prata om direkt men jag är bara så illa tvungen så att ni vet vad som har hjälpt mig att vända.

Tack för mig, leverpastej. Puss

småpanik...

Tjena mittbena..

just nu ska jag ligga i sängen och sova men som vanligt så går det inte för jag hittar alltid annat att göra. Jag är trött så kanske bara ska sitta här någon halvtimme eller något. Sen läsa Twilight och så sova, det låter vettigt! Vet ni vad jag har gjort idag ?! .. nämligen Kladdkaka! Supergod blev den och det tyckte dom andra också.. har typ saknat det så var bara tvungen att titta om vi hade ingredienserna som behövdes.. och lyckligtvis så hade vi det!

Jaja.. funderar lite på mitt projektarbete, eftersom att det ska vara med i skoltidningen. Det är grejjat och så men kanske måste sätta fart ännu mer för att hinna med! Har lite småpanik över det. Ska iaf träffa dom som har hand om tidningen antingen imorn eller nästa vecka, så får vi se vad dom har kommit fram till och när jag måste vara klar med arbetet. Kul ska det bli iallafall ;)
Vi har ju en mapp vi måste skriva i under projektarbetets gång och dessutom en loggbok, därför måste jag se till att göra allting nogrant och stilrent. Vill att repotaget ska se så profetionellt ut som möjligt.

men mer om det får ni veta as we go, puss!


supertråkigt

hmm, vad ska man göra när man är helt ensam en onsdag och så?
Jo, man tittar på film, webbar med systern och spelar lite UNO på fb.

Ska webba mer med syster när hon kommer hem från att ha handlat
Så nu blir det en rulle, en vanlig sådan.. tror det blir ngn komedi :)
need that right now! aja, skriver sen. Puss

Frisyrerna klara!

Yes, nu har jag kommit på dem tre olika frisyrerna till mina modeller som jag ska ha till projektarbetet.
Men jag vill inte avslöja allt eftersom att dom själva inte får veta så mycket. Så jag hoppas ni tre tittar på det här om ni nu är nyfikna på vad som ska ske !

(skriver bara detaljer, ingen ren information)
- miss Hottie
Långt hår - massvis med lockar, slätt hjässa (toppen av huvudet)
- miss Princess
Axellångt hår - flätor, rak lugg och söta lockar
- miss Crazy
Mellanlångt hår - ruffs, tupering och helt enkelt wild!

Och imorgon kanske jag kommer fixa en av modellerna och foto henne till tidningsartikeln. Det här blir ju nästan som när jag var på The Studio, inte sant?! ;) Jaja.. vem av modellerna får ni inte veta förns imorgon. Its a secret between her and me. . . mjaou Puss update: tydligen inte


selfmurder

Nej man va bra! -.-' Jag missar nu min samhällslektion för att jag inte kom upp i tid pågrund utav att alla jävla fittor i den här familjen ska försöka få upp Jill (syster) och dom verkar inte fatta att jag också vaknar då! Jill och jag delar nämligen rum för er som inte vet.. ännu ett skäl till varför jag vill flytta? haha, inte så konstigt nej.

Nu måste jag sminka mig så att jag är klar 9:45 -.-' skjut mig
Puss

ällaaaah

- ja.. typ så uttalade min gamla gymnastiklärare mitt namn, så fail!
Jaja, har precis ätit middag (som jag själv gjort till allihopa) ^^
Och nu tänkte jag sitta här och fördriva tiden och vänta på att Jill
snackat med sin kååmpiis på msn om gymnasie typ.. Sen ska vi se
New Moon, hon har nämligen inte sett den och jag kan se den hur
många gånger som helst ! ! Looove :D

Nej ska väl logga in på facebook och sen ladda ner lite
musik som jag kan lägga på min mobil. Pösss on the rompii

Provocerande..

Ätit middag nyss och är proppmätt! Och förut idag så blev det ingen film utan jag bestämde mig för att plugga lite.. visst är jag duktig?! :D hihi Nej NU ska jag ta och titta på någon film, tror det blir på voddler. Visa är ju lite speciella och har voddler till skillnad från er andra ;) haha, jag bara skoja ville vara lite som dom där fjortisbloggarna?.. eller 

jaja, skriver senare.

Mjao


psyk everyday

Fastnat totalt för den här låten, jag blir peppad och på bra humör för stunden!




Jamen godmorgon dåra, idag blir en stillsam dag tror jag! Har duschat för inte så länge sen och ätit nudlar som frulle! Haha, jag vet.. knäppt :) Men iaf, igår kväll va vääldigt rolig. Satt nämligen och flumade på msn med Emely, shit asså va jag saknar henne! Om jag bara bodde närmare, då skulle jag åka till henne så ofta som möjligt! :/ Printade iaf lite och här kommer resultatet!


Man får faktiskt ta och bjuda på sig själv ibland -.-'

Nej nu ska jag nog ta och se en film.. ovanligt va?! haha, aja Puss och kram långbanan



Well... this is me now! :))

money for nothing

Hejsan och godmorgon!

Ska åka iväg om en timme för att klippa och greja, sen kommer jag förmodligen hem. Vet inte hur länge jag blir kvar där. Hoppas bara inte för länge för det är ju ändå Lördag och jag skulle helst bara vilja vara hemma och mysa idag. Ska bli skönt med lite money, som jag INTE får röra.. dom ska nämligen ner i bössan. Eller så använder jag dom och lägger ner pengar när jag får underhållsstödet och studiebidraget.. hm, vi får se! Det blir pengar nästa helg också, då jag åker till Diana och Stefan, ska nämligen färga och klippa där också! Love being me sometimes, jag kan liksom jobba när som bara för att jag går en sån bra yrkesutbildning! Och det är inte några kunder jag har och dom blir oftast väldigt nöjda så att jag t.om får lite extra money! ;) mjaou, Nu ska jag tråka lite framför datan. PUSS


Så extremt trött!

Har varit hemma från stan i ungefär två timmar nu, kanske lite mer?! Och jag är helt slut, till och med så slut att jag är både grinig och ledsen :/ Ska nog ta och lägga mig tiidigt idag, eller vad säger ni?!

hm, hur blev fotografierna?!
Enligt mig.. usla, jag såg förjävlig ut. Jag älskade sminkningen, jag älskade själva grejen efter ett tag. Men jag hatade hur mitt hår såg ut på bilderna, hur mitt leende va helt snett och hur jävla ful jag blev på varje bild. Det är nog en av dom största anledningarna till vrf jag är grinig och ledsen. Men är också väldigt trött vilket inte gör saken bättre. Ville bara skriva hur det gick och ett förlåt till Lollo som fick stå ut med mig, känner mig hemsk! :/

Nej nu blir det nog att läsa lite bok och sedan sova gott! PUSS

The Studio

Hejsaaan!

Struntade i skolan idag eftersom att jag inte kom upp efter allt pluggande (och chattande) igår. Men nu är jag klar och ska åka mot mammas jobb, hämta skorna.. pussa lite på henne och sedan ta mig ner till Flempans tågstation och hoppa på tåget som Larsson sitter på, det blir alltså The studio idag med henne. Som jag sa i tidigare inlägg så är det fortfarande pirrigt och så. Men det här fixar jag :) Vill jag inte vara med på alla så är det ju bara att säga det, right?! Gör det här för Larsson skull mestadels och för att kanske köpa ett fint vänfoto på oss två, hihi

Nej nu måste jag rusa till bussen som går om 8min, puss och kram. Kanske skriver ikväll när jag kommer hem.

jag är med dig ända in i döden!

Nivet nästa helg, asså inte den som kommer nu men den efter.. 12-14 :)
Då ska jag till Ösmo, har blivit dit bjuden av Min underbara syster och hennes snälla pojkvän!
Och dom ska bjuda på god mat och så, hihi. Vi ska nog myspysa som bara den.
Och är jag riktigt taktisk kanske vi spelar UNO :D me loove haha,
Jag ser iaf väldigt mycket fram emot den helgen och det ska bli så skönt att
få komma bort och vara någon annan stans, där jag dessutom trivs som fasiken! :))
Så den här helgen ska ingen få förstöra, den ska vara våran helg, Saknar ju min syster <3

Imorn då ska jag och Larsson till the Studio, pinit ^^ Men det löser sig väl. Bara fotografen är duktig och snäll! Har bestämt och matchat outfits med henne igår och idag så om ni är riktigt snälla och om jag köper ngn bild så kanske ni får se :D Imorgon sker en annan sak också... Jag har debatt fast ändå inte. Jag ska snacka med min lärare om olkpartiet och ist för att plugga så sitte jag och gör sånt här ist. Hatar okoncentration :(

Nej nu ska man ta och fortsätta pluggandet och inmatningen, så puss <3


noddles (stavning?!)

:D jag äter nudlar nu och har kommit hem från skolan och sjukan. Ska titta på paradise nu så har man ju det gjort :D hihi, PÖSS på rumpestumpen

you make it real for me



jag är hemma nu men orlar inte skriva, ska nog se paradise hotel nu! Gosh :)

Skjut mig?!

Jag är så jävla trött och tänker verkligen inte skriva godmorgon ! Idag blir en lååång dag i skolan och börjar med ett praktiskt färgprov. nej usch.. vi hörs när jag kommer hem sen. PUSS

godissuug!

jag vill ha godis men pappa är för trött för att köra ner mig till affären :(
Därför va det toppen när man bodde i salem, man kunde gåååå !
får väl äta godis med lollo imorn om hon vill, vi ska nämligen träffas!
Ska bli kuliiigt som bara den <3 och nu ska jag se ännu en film,
vet inte vilken bara. Aja, goodbajs

feels like im in hell

Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg... själv har den väl varit helt okej. Tror jag?! :s
Orkar inte skriva om den iaf, är svintrött och ska kolla någon film nu bara.
Har köpt några impulsköp påvägen hem idag också, det blev schampoo & balsam
Två Hannah Montana plåt sparbössor (nej jag älskar inte Hannah - det fanns inget annat, haha)
och en dedorant, så efter filmen ska jag fräscha upp mig med en dusch
och bara tvätta bort all skit från kryssningen.. if u know what i mean :)



Hur var kryssningen på en skala?!

sämsta jag varit på 1-2-(3)-4-5-6-7-7-8-9-10 Aldrig varit på någonting bättre
Ramlade dessutom i Riga och tappade andan, fyfan för deras oplogade gator ! ! !

NEJ, pous pous

RSS 2.0