Mobilblogg - sitter nu och lunchar med min...

dsc01498 (MMS)

Mobilblogg - sitter nu och lunchar med min Lollo, på nancys i stan. En ceasarsallad blev det för oss båda. Gott som attans är det! :) sen blir det bio, ECLIPSE såklart :D love! Puss på er.. Skriver sen.


Finally

Honeylicious !

Ska ta och åka till stan och ÄNTLIGEN få träffa min Lollo, äntligen! Ska träffa henne 2 i stan och så ska vi umgås heeeela dagen! Got to love it. <3

Detta betyder att jag är på jävligt bra humör. Så pusshej på er!

Åker Till Mormor...

Godmorgon!

Nu ska jag hoppa in i duschen för efter det åker jag till mormor, sjukhuset alltså.
Puss på er, write you later


Diana och mormor <3

puttinutti söt <3

Godnatt sötnosar, vi hörs imorgon för nu ska jag lyssna på musik och tänka på mysiga saker.


Perfekt Mysdag

Har tyvärr inte hört av mig till min Lollo, ansåg att det var lite sent.
Ska ist ha mys med mig själv (kan misstolkas) och kanske med Madde.
Kollar iaf på film just nu - The Beach.. verkar riktigt bra :)


saknar mina vänner!

Vaken i spaken.. nej men tjena!

Idag händer nog ingenting SOM VANLIGT.. behöver träffa någon men vad finns att göra?! Gå på bio.. har inga pengar! Myskväll, självklart men hos vem? Ska nog höra av mig till min Lollo som jag inte träffat på TUSENTALS ÅR! Saknar henne enormt mycket.. får väl se hur det blir i eftermiddag. Kanske blir sent att träffas idag men jag känner att jag verkligen behöver det på grund utav saker som hänt..

Min mormor ligger till exempel på sjukhus nu.
Tänker på dig mormor. Aja pallar inte skriva mer. Pusshej <3


Bilder från igår (natten till onsdagen)

"Nattvandring" i stockholm, gamla stan!











peace and love babes... ♥

TÄNK OM...

så mycket som inte fungerar just nu och önskar bara att det kommer en vändpunkt.. typ NU?!


tänk om jag hade
ett jobb
den där killen
pengar
en säng

tänk om jag
visste vart mina vänner tagit vägen
kunde radera det senaste halvåret (eccept of the good things)
inte hade min fucking mens den 4 månaden
va lycklig och glad

Nej det får fan vara nog nu, jag oooorkar inte mer. Är så jävla depp en människa kan vara att det tar på mitt fysiska. Usch, så sjukt jävla jobbigt att jag knappt kan le längre. Ta mig bort härifrån :/

Starting over

Heej, tänkte starta upp bloggandet igen. Mår typ dåligt utan bloggen?! :s aja.. llika bra att jag börjar igen, eller vad säger ni?! Just nu sitter jag och lyssnar på härliga låtar medans jag kollar runt på datorn. Ikväll/natt blir det nattbada som gäller. Riktigt mysigt eftersom att vi blir kvar sovandes under bar himmel. Vi ska ha det supermysigt och bra! Kanske skriver senare (förmodligen) puss

haha okej.. ?!?!


Having party, bloggpaus?!

sorry för skitig update.. har haft fullt upp. Men ska nog inte blogga mer på ett tag. Hoppas ni har det bra sålänge.. får se hur det blir av med att inte blogga, ganska skönt att bara få skriva av sig. Men orkar inte med datan hela jävla tiden. Ska umgås med folket nu.

Experiment #1 - Resultatet

Efter två och en halvtimme så är vi äntligen klara! =) Här kommer resultatet

löshår och smink på denna bild..


såhär fint blev det, fast inte så gult.. en cpskadad kamera bara! Vad tycker ni?

Experiment #1

Nu startar Jills hårexperiment upp igen! Kul va? :D
Den här gången blir det massor som händer.. resultatet får ni se sen. Pusspuss

detta är exakt så som hon såg ut innan..

Vad ska jag göra föresten? Där har ni något att tänka på sötnosar..
dreads, löshår, färg, klipp, håruppsättning. Nej det får ni se sen som sagt!

jag kan ju säga att hon strävar lite efter den här looken:

Tre helsjuka Bruds!

Hej sweets, är hemma hos min syster Jill just nu. Sov här.. igår hände grejer vill jag säga! Jag och Dennis fick bara för oss att vi skulle promt åka och "nattbada". Klart vi gjorde det..men vart?! JO, i Skansundet - sandviksbadet.. ligger typ 10mil från mig om jag inte har fel. Jag vet att jag är korkad, men på vägen så kom Jill med på ett snöre också. Så vi tre åkte dit. Självklart skulledet inte gå någon busstillbaka ser vi när vi är framme, så vi bestämde oss för att sova där. Inte fick vi det heller av en viss person, denna person tog morsans bil och körde (utan körkort) till oss, haha. Så söt! Så vi fick skjus till Jill, så därför blev det att jag sov där. Nu snart ska vi iallafall åka hem till mig, jag och Jill, för jag sdka nämligen klippa (kanske färga). Ska la bli sknt å få lite pengar.

Aja, puss på er. Love from E ♥


btw. vi var dessutom helt störda och gjordemassa sjuka saker i badet OCH DET FINNS DET BILDER PÅ. *oupsi*

LIDL IS MY DRUG -

Nu ska jag och pojkvännen gå ner till Lidl, vi ska som sagt köpa vårrullar
och sen så ska vi väl förmodligen köpa massa gott och vara lite onyttiga för en dag.
Det blir film också, "What Lies Beneath"... det ska bli myselimys. Gihi ♥



puss på rumpan

update: HORLIDEEEEEEL HADE INTE VÅRA VÅRRULLAR :'(

flummination

Godmorgon, ELLERRRR? :o Hej jag heter ella och jag är flummig! Nej men tja! Jag ska klippa om en halvtimme och här sitter jag i sovkläder.. hm?`Tur att dom kommer hit eftersom att min pojkvän kommer hit sen. Ska la bli kul, vi ska äta vårrullar har vi bestämt! Mmmm, thats the way it is, eather you like it or not.

Nej asså helt ärligt vet inte vad jag skriver.. är väl helt enkelt sjukt glad för att jag ska tjäna pengar idag och för att jag ska få träffa min boyfriend Dennis. Aja, puss på er söthögar!



Ny design - Ja tack!

Nu ska designen ändras.. till något mera snyggt än denna kassa :) Puss

update: det fick bli en enkel design, men fin (enligt mig).. vad tycker ni?

Ensam hemma

Nu när jag är ensam hemma så blir det att kolla på Låt den rätte komma in (som jag inte har sett tidigare) och dricka äppeljuice och äta popcorn.

Fyi (for your information): En påse popcorn är ungefär lika mycket som en näve chips kalorimässigt, ganska enkelt att byta ut när man hör att det är sån skillnad. Dessutom älskar jag poppisar =)


tråkigheter

Hej babes!

Har varit och träffat Dennan idag, en snabbis i Älvsjö.. satt mest och garvade åt allting som vanligt ;)
Efter det åkte jag hemmåt och här är jag igen.. har riktigt tråkigt och undrar vad som händer idag. Veckan innehåller inte så mycket heller mest "måste göra saker", typ som å klippa några utav mina kunder så att man får lite MONEY. Måste söka jobb.. riktigt illa nu alltså, det är inte ens intressant för mig längre.. känns som om jag redan gett upp. Urk på det här. aja, ska ta och kolla in arbetsförmedlingens hemsida just nu faktiskt. POK

I knöööw I am..

Inatt blir det mys med Madde, vi ska kolla på någon bra film. Så nu är det dags för mig att hitta någon bra =) Puss och godnatt på er mina söta läsare. Tack för att ni kollar in min blogg.


öö. Jag lever...

Har inte uddaterat någonting i helgen pågrundutav MYCKET gjort.. fredag - Dianas 23årsdag, Lördag - Sova till 15.00 sedan sega runt och efter det åka på supertråkig fest. Har iaf haft en rolig helg med folk jag älskar. Hihi, helgen kommer i bilder =)


Min present till älsklings syster - Färgning och styling (sen blev hon klippt också)











orkar inte lägga in mer bilder idag, har hållt på med det här inlägget i tre timmar (datorn har dött flera ggr) men aja.. ska ta och chilla. Puss på er!

mami is my queen

Asså måste bara få säga en sak, har världens sötatse mamma! Kolla bara


Blir så glad när min mamma skriver så, hela jag fylls av glädje och kan knappt sluta le! Åh älskar verkligen mamma, är inte hon bäst vem är det då?`Ska ta och klä på mig lite sen gå ut med Nova på en mysig promenad. Btw. Jag får panik för kan inte duscha.. dom har varit och lagat en grej och de e jätte störande för jag duschar verkligen varje dag. Buhu.. aja puss på er. Ha en mysig solig dag.

Ella is going

Jag åker mot Rudan nu, see you later bitches! ;) <3

Mysiga sommarkvällar

Har en liten valp här idag, min Nova älskling och hon blir kvar här hela dagen.
och hela dagen imorgon också, men då tar jag med henne till stranden, vi ska till skansundet! Helt underbart havsbad. Idag blir det också att bada men inte där, ska bara ta mig till Farsta faktiskt.. en mysigt dop och sedan äta middag där, åker/går dit med Madde och Nova.

Har lagat underbar mat till stranden, idag fick det bli:
Grönsakswok - paprika, sockerärtor, broccoli och blomkål med nudlar och kycklingklubbor. Gjorde också majskolvar eller hur det stavas (inte korvar iaf, hihi).. sen isvatten och annat gott, älskar att ha mat på stranden, så himla mysigt att sitta ute och kolla på vattnet när man äter sin mat. Aja, nu ska jag fixa badkläder och allt annat. Puss på er


lite update från ella

jag vet jag vet.. ni kan ju inte leva utan att jag skriver.. sorry men hade typ ett liv utanför bloggen en stund! :D Igår skrev jag inte för att vi gick upp* till mamma och hälsa på henne och Nova, efter det så åkte vi och bada med dom.. sjukt mysigt va det.. dock inte så långvarigt pågrund utav tiden. Men en sak hann vi med, vi åkte och köpte världens godaste mjukglass!!! Älskar den och har alltid gjort, något ni måste testa säger jag bara .. IVANS mjukglass! mumma (finns i södertälje, vid station också). Finns ingen bättre mjukglass. Aja nu sitter jag hemma iallafall, har inhandlat två bhar, Vilket verligen behövdes kan jag ju säga. Ska inte skriva mycket mer för jag e lite småtrött och ska straxt kolla film eller något. pussilussi

*ca 2kilometer, promenad som promenad.. jag kom ut! =) btw. Har gått ner 3,5 kilo nu. Wihooo!

Barnvakt och svintrött!

Hejsan, är just nu barnvakt åt min kusin Cornelia och blir väl det imorgon också förmodar jag! Behöver pengarna och det är faktiskt därför jag gör det mest.. är i så stort behov utav pengar just nu. Igår vart det typ chillkrök hos en kille som heter Uffe (han var på min fest) och jag vet det va söndag men det sätter inte sina gränser för mig.. så länge jag liksom inte har något jobb så. Jag är skittrött idag iallafall, inte för att jag drack - för det gjorde jag verkligen inte.. behövs inte om man har bra sällskap man trivs med och om man är på det humöret. Dessutom var det en hemmafest och då kan man ju bara umgås som normala människor man behöver inte sitta och supa. =) Hade iallafall kul igår, väldigt kul.. men blev också besviken och typ äcklad.. fick avsmak från en viss person. Trodde jag gillade dig, vilket jag förmodligen fortfarande gör men du har fått mig att tänka nu. Är det verkligen värt det?! Tror liksom inte det......

Nej nu ska jag ta och fixa mig iordning lite.. tror det blir att åka till IKEA och kolla lite.
Pusspuss skriver säkert ikväll

still on my mind

Va sjukt tidigt jag är uppe!!! :o Kanske bra men jag vet inte vad jag ska hitta på... ska kolla om det finns någon bra film att titta på.. igår såg  jävla bra! sett, den mest groteska men den va så jävla bra! sett, den mest groteska men den va så jävla bra!

Nej nu ska jag ta och kolla dåra. Puss puss

dissar bloggen?

Neeej jag dissar inte bloggen.. bloggen dissar mig! Nej men jag har inte varit igång så mycket vid datorn, inte orkat helt enkelt! Igår skedde mycket. Jag hade faktiskt en underbar dag igår. Lite bilder kommer faktiskt nu.










Hade helt enkelt en hemmafest.. hände mycket kan jag gott och väl säga! Nu blir det att sova iallafall, puss och godnatt på er. Imorgon ska jag skriva, i promise♥

oioi! Whats happening soon?

haha, nej men vad som händer vet man aldrig med mig.. vem vet jag kanske ljuger ihop hela min blogg? Mmmm, nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig iordning sen. (eller ska jag?) You'll never know ;)

mumseli

Feeling goood!

Vet inte vad det är med mig idag men jag mår jättebra. Är sjukt glad och jag vill inte att någonting i hela världen ska få mig på sämre tankar! Det är sånna här dagar jag vill ha hela tiden, sånna här bra dagar då man fixar håret, går runt och sjunger efter massa bra låtar som är igång på Spotify. Bara går runt och känner sig nöjd liksom.. på tal om nöjd så gjorde jag en underbaaaar sallad till min lunch


Uhlalala I want you baby

BITCH
Babe In Total Control of Herself

Tjatja, idag vet jag inte vad som händer, men någonting hoppas jag på iallafall! Jag vill ha ett jobb nu, och tjäna pengar pengar pengar!!! Ska söka allt jag kan tänka mig inte bara frisörjobb. Puss hej!

Helt sjukt, men sant!


Kanske inte låter mycket för er,
men för mig är det jätteskönt och det känns jättebra!
mermermer =)

say what say what say what

kassaste uppdateringen, tell me about it!!

(vi= Jag, madde, cissi)

Har harft jättemycket för mig.. va ju och provjobbade igår.. kändes inte alls rätt. en tänker inte prata om det utan bara gå vidare, rätt inställning enligt mig! =) Sen efter jobbet så kom jag hem, gjorde supergod ceasar sallad! Love love love.. efter det gick vi på promenad (Visst är jag duktigt?!) och när vi kom hem så satt vi och disskuterade om psykologi.. hur människor reagerar. Asså vi måste ha suttit i minst tre timmar, sjukt mysigt och skönt! Sen va det dags att sova. Och idag har jag varit och handlat, just good things, och nödvändiga saker..

Och nu är Nova här hos mig, hon ligger just nu och sover på mina kuddar. Så himla underbar. Nu ska jag ta och störa hennes skönhetssömn med massa pussar! Hejhej <3


FUCK U BLOGG.SE!

nej fittjävel! jag skrev ett inlägg men tänker fan inte skriva om horinlägget. Så säger bara godnatt ska provjobba imorn och måste sova.

goodnight sunshines


Ännu en kvällspromenad, har varit jätteskönt och nu har jag duschat.
Det är dags att lägga sig och sova nu så jag får bort all oro inför imorgon
(som om det kommer att fungera :P). Puss puss, sov gott! Wish me all luck

Panikångest, nejtack!

Är ganska så panikslagen nu, för att imorgon smäller det. Jätteläskigt men jag ska faktiskt på jobbintevju i Södertälje. Hoppas allting går bra, men just nu känns det inte så jag vill verkligen göra bästa intrycket men vet inte vad jag ska göra med mitt hår eller vad jag ska ha på mig, inte heller hur jag ska bete mig.. är ju oftast ganska blyg. Och det känns som om jag kommer bli nekad. Åh va jag hatar ångest! Har verkligen ångest överallt i hela kroppen, helt sjukt! Jag önskar att jag var modig och vågade gå in på salongen och vara mig själv. Men det kan jag inte fullt ut, utan jag sätter på mig ett jättejobbigt skal som gör att jag inte kan släppa loss. Men åter till nuet problem det andra får jag ta tag i imorgon när jag är där - anyway! Vad ska jag ha på mig och hur ska jag fixa frillan? :O


ASSÅ KOLLA - MATTES ÄLSKLING

Asså den här jycken är helt underbar, kolla bara på henne. Världens finaste Nova!
Hon gör livet så mycket bättre, blir så lycklig när jag ser dom här bilderna
men gissa om man saknar henne när man ser dom. Matte älskar sin Nova.


Fuck the computer


Va trött jag är på min dator, den dör nästan hela tiden och vet inte vad jag ska göra. Det sker alltid när man är uppe i något viktigt. Så himla störande, aja.. har inte alls sovit bra idag men efter jag duschat tror jag det kommer kännas bättre. Ska vänta lite tills Madde åker hemifrån, till jobbet. För då kan jag fixa mig i lugn och ro.. känns mycket bättre så.

Asså snälla, har sådan fruktansvärd huvudvärk, få bort den nuuuu tack!
Nu ska jag ta och spela mina spel på facebook, pusspåer.♥

Promenerat

Så himla underbart, har gått en långpromenad nu på kvällen och allt känns jättebra.
Jag blev svettig och myggorna bet nästan sönder mig.. men sen det där när man är
så nära hemmet och man vet att man gjort bra ifrån sig så känns det så jävla bra.

Jag kommer ta en sak i taget, kommer fortsätta med mina promenader för det behövs!
Känner mig verkligen jätteduktig nu.. och jag ska fortsätta, jag ska inte ge upp.

Puss på er, sov så gott nu mina sötnosar! Nu ska jag ta och dricka ett glas isvatten.

mmmm, :D

Nu är Jill här och vi ska nu åka och äta god kycklingsallad... Det ska bli mysigt.
Vi ska också försöka hitta någon fest eller nåt för ikväll, får se hur det går med de.
Vill passa på att gratta en utav mina bästa vänner som fyller år idag också. Grattis Larsson. Puss pårej!

det går hit och det går dit och det går runt en liten bit!



Haha, den här låten väcker många minnen från när jag och min storasyster var väldigt små och bodde i Tullinge, jag fick en skiva med den här när jag fyllde år någon gång och efter det hittade vi på en dans. Jag säger bara fyfan va jag älskar den här låten. Så jävla sjuk! Aja, lyssna och njut så jävla mongo. ;)

Skriver av mig lite =)

Igår var det tacos på bordet! Riktigt gott.. och relativt bra mat är det dessutom!


Innan jag och Dennan fixade maten så fixade jag ju hennes hår, och nej jag skojade såklart bara när jag skrev hur det skulle bli i det tidigare inlägget ;) Tror nog många förstod det.. men färgade hennes utväxt och klippte upp håret. Blev jättefint! här är bilder på innan och efter.


Idag ska jag träffa Jill, men hon har fortfarande inte svarat på mitt sms så hon sover väl förmodligen! Skulle aldrig förvåna mig, vi talar om min syster liksom. Hon som kan sova till 5 på eftermiddagen. Aja, får se när hon skriver. Träffas ska vi iallafall göra, sen vad vi hittar på är en annan femma. ska iallfall hoppa in i duschen nu.


(btw, alla ni som kommenterade "ella, martyren" - Jag älskar er och tack för att ni finns! Ska svara på era kommentarer när jag har mycket tid. Puss på er)

Tjejmys

+ "Year One" blir det nu.. väldigt mysigt med Dennan och Madde. Pusss


Dennans hårmakeover

Tjoho!

Ska klippa och färga Denise, en blandning av det här kommer det nog blir.


Det kan ju bli väldigt snyggt, eller hur? =) Puss på er!

blablabla.. martyren ella

Jag tänkte vara djup..  så vill du inte läsa. Låt snälla bli.

Jag är trött på att vara den där som inte är som alla andra, definitivt inte ser ut som alla andra. Mår dåligt nästan jämt när hon är med sina vänner, måste se sig själv på ett annat sätt. Inte kan göra allt som alla hon känner kan. Vågar inte för hon tror alla ska kolla och håna henne. Det har hänt och därför tror jag att det kan hända igen. Jag har blivit skrattad många gånger rakt upp i ansiktet och folk har sagt till mig att jag är ful. Det har sjunkit in i mitt hjärta och i min själ och det äter i mig dag in och dag ut, hela tiden! Vill bara kunna vara hon som känner sig snygg, känner sig bra inombords. Vet att hon passar in bland hennes kompisar. JAG SKÄMS ÖVER MIG SJÄLV. På badstranden måste jag gå runt med linne och shorts, verkligen jättekul. Blickarna blir inte mindre för det men hade jag gått där med bikini hade nog folk inte bara kollat, dom hade äcklats och jag tror tamejfan att dom hade spytt. Så illa är det.. Jag är så lycklig att jag har dom vänner jag har, dom som ser nägonting annat.. något jag själv inte ens kan se. Men på något sätt gör dom mig starkare, så länge jag inte ser mig själv eller tänker på hur jag är så kan jag vara mig själv och jag skiter i så länge jag har mina vänner. Så utan do hade jag aldrig klarat det, men fortfarande så vet jag hur jag ser ut.. jag blir så fruktansvärt äcklad och jag tycker synd om mina vänner som måste stå ut och gå brevid mig. Fyfan.. Jag måste börja om någonstans men vet inte huuur? Det är så jävla tråkigt och jag vill ha någon med mig men vet inte någon som kan tänka sig göra det på mina villkor. Ni som läser här nu ska iallafall få gå igenom mig och mitt tur.. ni kan hjälpa mig och puscha mig.. om ni har lust! Jag ska börja om på nytt.. på nåt sätt. Jag börjar nu, för jag vill inte se ut som jag gör. Och jag tror ni alla (även ni som inte känner mig) fattar att jag menar min vikt. Orkar inte låssas som om det inte är ett problem. Nu får ni härmed hjälpa mig istället. Jag ska starta upp en ny kategori bara för att komma någonstans på vägen.. det kommer få mig att ha någonting att sträva efter.. jag gör det för att kunna visa upp det i bloggen och jag ska då klara det.

tack du som tog dig tid och läste ♥

Its a beautiful day

Fyfan va pissed jag är på mina nya skor! Dom svarta!!!
Jag använde dom idag (första gången) och vet nio vad som händer?! Jo, dom går sönder.. på det mest sjukaste sätt. Dom satt inte trångt eller någonting så jag fattar inte varför?! Ska lätt gå tillbaka med dom men är lite jävla sur just nu. Använde dom i ca 4 minuter.. ner till bussen liksom, skit bra skor? Skulle inte tro det...


Åkte iallafall och träffade Jill i Huddinge efter klipp+färgningen.. va typ det enda jag hann med, måste typ vara så spontan som möjligt. Det kan inte planeras för då vet jag inte om jag kan eller inte :/ Menmen! Nu är jag hemma och ska ta och göra mig iordning för lite mys.. härligt. Puss och ha en bra kväll.






Måste bara säga - Morden i Midsommer?!



Stess as usual!

Oj, nu blev det stressigt.. snart kommer Ingela och då är det klipp och färg som gäller :) Puss!
tänkte baka en kaka också.. det går väl fort. TROR JAG ?! :O aja.. får se!

RSS 2.0