Börja packa kanske :)

HAHA, jag ser förjävlig ut idag :( Håret står åt alla håll och kanter, ögonen ligger på kinderna inte över... seg jävla sak jag är idag! Måste iaf börja packa nu, ska hämta väskan i förrådet och så. Sen hoppas jag på att få hämta min dator idag. Annars blir jag pissed of! (inte på elgiganten utan på den personen som lovade mig att lägga ut pengar om det skulle behövas för att hämta ut den)

Dött eller?

Jaa, jag är ingen updater just nu! Det beror på mycket som hänt.. jobb, festfestfest, shopping, träffat syster, varit på IKEA, hållt på i hemmet, varit på olika möten. URK.. känner bara att det är to much right now! Så imorgon ska det blir sjukt jävla skönt att komma ifrån Stockholm en stund och åka till Finland ♥

Yes, det blir alltså kryssning imorgon, sä jävla härligt. Visserligen innerbär det också fest men mer på mina villkor eftersom att jag kan dra till hytten när fan jag vill !!! ;)

Nej puss på er, nu ska jag skriva packningslista.


Vimmel från Fredagen!




Friends going craaazy!


Mot Jakobsberg


Nu ska vi draaaa på hemmafest typ! Hare bra sålänge..
för nu ska jag ta och byta kläder sen åka till Jakkan! Pussen


DAGEN EFTER...



Nu ska jag och Dennan ta oss en powernap! Puss sålänge


Såhär fixade jag mitt hår!




Såhär ser jag ut ikväll! ;) Nya örhängen och nya kläder, till och med nya skor !!
www.utookonmyboob.info.com


Som så många gånger förut..

Godmorgon, vaknade 7 imorse.. överdrivet kul!

Håller på att äta frukost nu och sen ska jag hitta något lämpligt att ha på mig när man åker och shoppar med Dennan ♥ Kan tiden bara gå lite fortare så att jag får träffa älskling och så vi kan hitta kläder till kvällen!!! Aja nu dka jag som sagt äta klaaart. Pussii


fulchey91


Vad har jag gjort med håret? :)

Hellu, har precis tagit en härlig dusch och fixat håret inför utgången imorgon.. Självklart är håret inte klart men har gjort en del som är skönt att ha fixat nu och inte imorgon då man är stressad som in i helvete! ;) Hur jag ska ha håret får ni INTE se nu, bilder kommer imorgon. Pussen

Nu blir det TVn ett tag och sen sova för att gå upp tidigt imorgon och åka till Skärholmen och hitta något att ha på sig till kvällen, det är ju PINK PARTY !!

Nu åker jag mot jobbet !



Look of today




Nu åker jag hem till Diana, ska umgås med henne idag. Supermysigt..
aja får se om jag kommer hem ikväll eller imorgon efter jobbet. Puss på er ;)


What are words if you really dont mean theme when you say theme?


Dog lite när jag hörde låten.. !

Orkar inte blogga idag för har knappt sovit, jobbat på förskolan och nu sökt jobb som en dåre.. är väldigt trött och ska bara kolla på en film just nu! Sedan läsa lite bok och efetr det sova sött. Hoppas jag får jobba imorgon också, det var iallafall snack om det hörde jag. Aja, puss på er sålänge. Skriver till er imorgon =)


-

Love is like shit these times..

Älskar min Lånedata!!










Är med dessa bruds nu och snart ska vi ta bussen och åka hem till Jonna, det blir nämligen tacotime!! Så kommer hem ikväll kanske, om jag inte sover hos min systra.. puss på er sexy things!


DYNG!!



Nu SÄGER JAG GODNAAAAATT ! Har precis kommit hem från tresexti.. är helt död och vill ba sova. Men va bara tvungen att skriva att jag hatar att åka kommunalt. Det suger verkligen balle, när jag kom till Högdalen fick jag sitta en äcklig jävla halvtimme och vänta på min buss.. superskoj! =)

Ska iallafall sova nu och skriver imorgon/idag, pussss

Min goda nyhet ! ! !

Heej! Hur är det med er dåra?

Med mig är det bra! :) Jag ska iväg och klippa massa människor idag. Sen hem till Dennan och fira hennes mamma Lena som fyller år. Efter det drar jag och Dennan ut. Härligt, gissa vart vi ska?! 360 såklart !! Hihi..

Det jag ville berätta va att jag kommer börja blogga NORMALT igen, har nämligen lämnat in min dator nu och fått mig en lånedator. Så jävla skönt, kände mig lite ocivilicerad ett tag. Nej men nu fick ni höra min goda nyhet. Så tjingeling. ♥♥

Tänk efter innan du öppnar käften

Flickan du nyss kallade fet, hon har svält sig själv och gått ner över 10 kg.
Killen du nyss kallade dum, han har inlärningsproblem och läser 4 timmar om dagen.
Tjejen du kallade ful, lägger ner timmar på att sminka sig i hopp om att någon skall tycka om henne.
Killen du nyss knuffade runt, han blir slagen nog hemma.
Det är mer bakom personerna än vad man räknar med.


Het låt!

I know you want me
I made it obvious that I want you too
So put it on me
Let’s remove the space between me and you


Webb-bilder it is ;)




Jill gick nyss och jag fick ba extremt tråkigt.. klippte page på henne efter att jag färgat hennes hår. Blev superfint på henne. Passar verkligen.. Jag ska nog ta och äta middag nu, kolla på en film typ. PUSS

Jag umgås med ett mongo ♥










Fett fina visst? Älskarrr, håller på å färgar snyggingens hår iaf..
nu ska hon hoppa in i duschen. Puss sålänge


Love the way you are

Haha jävla korv, saknar min bebii!!! ♥


Är hur jävla trött som helst

Är tröött som ett djur.. ska sova snart och Dennan ska åka hem nu också. Igår var en helt sjuukt bra kväll, men idag är det mycket ångest och jobbiga tankar. Fyfan, vrf gjorde jag som jag gjorde?! Nej fan, sovdags för min del.. puss på er, och dröm sött sen när det är dags för er att sova! =)

/Sleepyhead

Föresten tänker jag inte ens nämna vad jag tyckte om "låten" som gick vidare till Eurovison. Ni kan ju bara gissa..

Tagga till gott folk


Vad ska jag ha på mig ikväll?


Det är ju 360 som gäller ikväll, som vanligt! hihi.. det enda jobbiga med den här dagen är att jag inte vet vad fan jag ska ha på mig. Det kommer vara så sjukt varmt där inne, men vill inte vara för avklädd.. det är verkligen inte jag!! Det kommer säkert vara minst 700pers på stället, dessutom bara dansdansdans.. im going to die!
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?


let me move like a freak




Haha, bitchen som jag bor med hade GÖMT (?!) datorn för mig, men eftersom att jag är snäll och städar hela lägenheten så hittade jag datorn. Elakt av henne att försöka gömma den för mig.. inte direkt så att om jag skulle låna den att jag tar sönder den (peppar peppar!!) . Riktig ful stil iaf ;) Har som sagt städat lägenheten eftersom att den var ofräsch och så får jag ju gäster hit imorgon, ska ha Mary Kay - "party".. mobbat, yeah, tell me about it! Mina väner kommer iaf få testa på massa produkter och sedan så är det mys och snack efteråt.

Föresten, snygga bilder va? Duschade precis och gjorde mig fräsch inför kvällen! Ansiktmask och sådant. Nu måste jag ta och checka in facebook. Pussen

Vad händer broor?!

Blir så glad varje gång jag loggar in och ser att ni fortfarande kollar in min blogg. Sitter just nu vid min rumskamrats dator och ska aldelles straxt gå och sova. Har jobbat på förskolan idag, men som kockerska. Va sjukt kul asså, dessutom blev ju maten god också ;) haha, suck on that!!

Imorgon jobbar jag 13-17 fast då är det på en utav avdelningarna, riktigt skönt att få jobba!
På fredag ska jag göra annat, bl.a kolla på min rumskompis när hon går catwalk i vällingby centrum.. sen ut på krogen med Dennan, det blir 360 ofc ! Hihi.. nej nu måste jag ta och sova så att jag är pigg och alert imorgon. Puss på er, still loving you ♥

Vila i frid ://



Vimmel från i Fredags, det va en gryymt bra kväll!

Menjaa, nu tänkte jag bara berätta en sak för er :( Min datorn lever inte längre.. hatar den för det! Kommer aldrig förlåta att den lämnade mig sådär snabbt ba. Det innebär självklart att jag inte kommer kunna uppdatera här lika ofta.. just gotta hate it !! Men snart kommer min dator vara igåång igen. Så håll utkik älsklingar. PUSSEN


Hakuna Matata

Tja, idag åker jag hem till Stockholm.. det betyder ju mera update dessutom ;) Men kommer sakna Norrköping som fan! Ska ta och kolla tågbiljett nu iallafall. Puss på er, skriver sen. :)

Vad har hänt?

Just nu sitter jag bara vid datorn och lyssnar på hööög musik, medans Emelie snackar i telefonen med Freddie (hennes pojke). Vet inte vad jag ska hitta på, tråkigt ju. Så tänkte jag kunde skriva lite kort till er vad jag har gjort här..

* Shoppat kläder, helnöjd med mina inköp.
* Käkat tacos två ggr.. kan aldrig bli för mycket !!
* Gosat med katter - fått allergisk reaktion, mys ;)
* Åkt runt i "stan" och sett andra delar av Norrköping
* Sovit halva dagen och tyckt det vart underbart..
* Ätit fruktansvärt mycket godis, hihi. Busigt va?!
* Spelat bowling och förlorade såklart. :'(
* Kört sällskapspel/kort med folket i norrköping
* Åkt spårvagn första gången i mitt liv!
* Lyssnat på denna underbara dialekt, älskarT

Ska ta och kolla film snart med gänget, puss och hej


Im alive

Hej, jag lever.. vill bara inte sitta vid datorn när jag är med världens bästa kusin :)
Skriver kanske senare eller den dagen jag kommer hem.
Vet inte riktigt när men onsdag/torsdag kanske! Puss på er, tack för att till läser min blogg ♥

RSS 2.0