back to basics

Tjenare allihopa! Kul att ni tittar in här tycker jag <3

Det blev inge Pride för mig och mamma (inträdet var på 300kr, lite onödigt när man inte ens vet vad som finns innanför stängslet) Men det blev stan och så, vi hade jätte trevligt. Hittade en tröja som ska användas på Lördag (prideparaden med vännerna) och två fina trosor, alltid lika nödvändigt. Hittade en speciell present till en speciell person dessutom, men det är lite småhemligt. Bilder får ni tyvärr inte idag, är för trött för sådant. Gjorde mig inte så mycket att det inte blev pride, för mamma och jag ska satsa på det nästa år.. nu var det ju mer spontant! Imorgon försvinner jag nog lite från bloggen om jag inte mobilbloggar (vilket jag nog gör) Har packat till helgen och de, så nu blir det bara att ta det lugnt och koppla av innan all stress imorgon.

Puss på er allihopa, hoppas ni får en fin helg!
Någon annan som ska göra något kul? /ella<3

dagens låt -


HERE I COME STHLM

snart ska jag och mamma sticka,
vi ska typ bara göra oss iordning sen
är det stan och pride som gäller. WOHO ! /ella<3

Pride imorgon<3


Har precis kommit hem, och så.. men ska iväg igen för Jill ville träffas lite snabbt i Tumba. Det är ju ändå så nära och dessutom var ingen hemma, boring! Men har varit med Zina hela dagen. Bilder kommer nog in ikvällen eller imorgon. Påtal om imorgon så blire PRIIIDE med mamma - WOHO <3 Kommer bli skit kul !

Vad tycker ni om Pride? Tell me, är det kränkande för andra 
att människor vill visa att dom är homo eller ska dom få vara stolta och glada över det?

Ni vet förmodligen redan vad jag tycker, right?!
Om inte, jag tycker det är fint att många visar och kan stå för att dom är homo eller bi.
Men vill man hålla det hemligt så är det helt okej, nästan som jag..
säger inte till många vad jag har för läggning, det är min ensak och vill jag säga det så gör jag det :)
(detta behöver självklart inte betyda att jag e staight, bi eller homo.)
DRA INGA SLUTSATSER FÖRNS DU VET FAKTA

Måste kila - puuss / den hemliga ella<3

videofy.me



Har blivit medlem på videof.me, någon som vet ifall det är bra?
Tycker alla använder det så då tänkte jag att jag också skulle ta och testa.
Men det jobbigaste är att man måste vänta på ett mail, för dom ska bjuda in
och hålla på. Jaja, vi får väl se när jag laddar upp videor och så.
(blir nog inte förns jag har jag har laptop) Om jag nu får det, hihi !
Jill har nyss åkt hem, så nu sitter man ensam hemma, som vanligt.
Imorgon ska jag träffa Zina och på kvällen blir det färga håret,
(jag blondt och mamma svart) vet ni vad som händer på torsdag?
Mamma och jag ska till stan och titta på olika utställningar för Pride,
så kul att hitta på nåt med mamma, för jag älskar att vara med henne
Och på Fredag blir det dåliga sjukhuset :/ men efter så åker jag till Haninge,
för jag ska sova där och det ska bli skit mysigt,
saknar ju mina brudar HELA TIDEN! 
... då på lördag tror jag det blir ännu mera Pride, loove <3
Vet ni, jag har faktiskt aldrig varit i stan när det varit Pride förut x) knasigt va?

Puuss /ella<3

nyvaken och trött!

hejhej på er, är inte alls pigg så kommer nog inte skriva så mycket. Skulle ju berätta vad som skulle hända på kvällen?! Vi åt och sedan skulle mamma handla och Jill skulle hem till oss och sova kvar. Därför åkte hon ner till Tumba och mamma och jag handlade i Willys, då hade Jill, pappa och Mikke redan gjort det så Jill och pappa kom in igen.. Sedan försvann pappa för han skulle bara fråga min mamma en sak (tror jag vet vad men det är en hemlis som inte ens jag får veta :o) *nyfiken* hihi ! Men iaf, jag hittade hårfärg till utväxten och en ny film till min fina samling :') American Pie - The wedding. Måste jag typ vara helt galen i filmer?!

Vilken är eran älsklingsfilm? Mitt svar: A walk to remember


just another ordinary day'


Välkommen hit idag! Är väldigt trött av mig denna dag, vaknade halv 3 *skäms lite grann* Idag ska mamma laga mat och det blir god Kålpudding. Vet att det inte låter så förtjusande, men jag tycker det är helgott. Riktig svensk husmans, med potatis och lingonsylt, yummiiie! Jag längtar tills det är färdigt, hihi. Efter det ska jag nog gå in i rummet och titta på film och bara ta det lugnt, ska fortsätta titta på POTC eftersom att jag och Dennan inte hann se klart den igår. Vem vet kanske rent utav ser om hela, så bra tycker jag den är! Idag blir iaf en lugn dag om jag själv får välja. Men vem vet, familjen kanske vill hitta på något idag och då får vi väl se om jag hänkar på. Händer det något så får ni iaf veta det antingen ikväll eller imorgon. Pöööss /ella<3

420p redan :)

Hej bloggen, vet ni en sak? Jag är ju medlem på gratisbio.se, och nu har har samlat upp till 420poäng. Är inte det hur coolt som helst? Jag kan beställa biobiljett, presentkort, matcheckar. Nästan allt! Jag älskar det, men ska fortsätta samla på ig poäng så att det blir ett större belopp. Kanske hinner bli lite mer till min födelsedag i augusti. Det skulle vara en fin present, eller hur? Hur som helst har jag samlat alla dessa poäng gratis, det är så grymt tycker jag. För det har inte tagit så pass lång tid heller.. Man tröttnar heller aldrig att gå in på gratisbio.se heller eftersom att varje gång man loggar in får man poäng och varje gång någon blir vän med dig får du poäng och varje gång du skriver i någon annans gästbok (observera: bara en av varje per dygn) Så gör du allt på en dag, vilket bara tar någon minut, så har du 5poäng mer än tidigare.

Varför jag skriver blogginlägg om gratisbio så ofta?!
Jag tycker man verkligen tjänar på det, och dessutom kan du få mellan 10-1000p per inlägg. Du kan med 7dagars mellanrum skriva ett nytt inlägg och samtidigt som du väntar på dina poäng är du med i en tävling om 500kr hos Nelly då en vinnare utses varje månad. I love it ♥

Varför ska man bli medlem?
Jag ser inget negativt i det, bara bli medlem liksom. Ingenting behöver kosta som sagt, du gör allt for free! Exakt som jag och jag kan beställa väldigt mycket nu! En gratispresent till dig eller någon annan, jättesmart faktiskt. Dessutom går allt så himla fort, du tjänar poäng på ett svep. Bli medlem nu, vad är det att tänka på?! Du får 75poäng om du blir medlem genom mig, `så vad väntar du på?

ny design

Hejsanhejsan, jag har som ni ser ändrat min design. Faktiskt väldigt enkel och tråkig vilket är meningen, eftersom att min vän ska göra en helt ny design åt mig. En liten tävling kanske?

Fråga: Vem är min vän och vilken färg kommer den nya designen att ha?
"Pris": Alla som svarar rätt får en länkning i nästa inlägg när tävlingen är över.

Justja, jag är medlem i pointshop.se, ännu en gratishemsida och där är det jätte lätt att samla poäng men man måste dock ha väldigt mycket poäng för att komma upp i något vettigt pris - nu har jag iaf skickat hem dvd "den där Mary" och en dumleklubba, typ det ända jag kunde få :) och en dvd sitter ju aldrig fel, speciellt ingen komedi.. även ifall jag sett den några ggr. Nej, men nu ska jag nog fara vidare in i internetvärlden, ttyl /ella<3 

angående tävlingen - skriv svaret i epost rutan.

when you really love someone

Jag gjorde den här till dom jag verkligen älskar!

Förlåt för dålig update..

Hej mina kära besökare. Har inte bloggat så mycket igår/idag eftersom hela min blogg knäppade sig och det funkade inte att logga in. Men som ni kanske såg så gästbloggade Dennan här dåra :) Titta gärna in på hennes fina blogg. Hon är en helgrym brud! Vi har iaf kommit hem från Fagersjö till Salem. Hur skönt är det inte att vara hemma liksom!? Ni anar inte vad jag har saknat mamma och mitt rum, gosh.. helt sjukt egentligen. Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt är typ "ensam" (det vill säga att andreas sover) och dom andra är på bilbingo, haha! Håller på att ladda ner några hippa låtar till min fest som kommer i augusti, den kommer ni får höra mycket om hära! :D Vet ni någon bra partylåt? säg till mig då.. En grej angående min fest är att jag inte vet datumet på det nu. Var nästan  säker på den 8de men nu kanske inte det funkar eftersom att jag ska hyra lokal och dom har inte ringt ännu. Kasst tycker jag, men får väl bara vänta os se.

Igår blem en helflummig och skön dag, det kommer in två videoklipp på mig och Dennan. (vi är alltid lika sinnessjuka när vi är med varandra) Riktigt så sjuka som vi är i videorna är vi inte irl. Så bli inte rädd ;)
Ska ta och ge mig, måste komma på mer bra låtar nu, puuuuss /ella<3
 
Döm oss inte, vi är som vi är :)

Dennan gästbloggar

Tjeeena folket :D
Ella står och viker kläder eftersom vi ska hem till lilla Salem idag. Vi har städat lite och jaaa inte gjort så mycket mer. Men fy fasen alltså, när jag skulle duscha imorse så flög det en stor jäkla fjäril RAKT på mig.. hade inte ens sett den. Hur äckligt får det bli? Stackars Ella när hon ska duscha sen :P

Hon vet inte ens om att jag gästbloggar, schysst va? =P Men hon blev ganska arg igår när det inte gick att logga in på hennes blogg, hon ville ladda upp en videoklipp som ni lär få se sen ;) KUL.

Puss // Dennan
http://dlinderoth.blogg.se


Dennan som gäller

Hellu alla myspysare.. händer denna lördag då?
För mig blir det nog bara att vara hemma, är så jävla trött att det är sjukligt :s mår inte så bra tror jag, har fått jätte stora ringar under ögonen. Ska nog hoppa in i duschen så jag får bort all smink och tvätta hår+kropp. Duscha är så skönt att man knappt kan fatta det, något jag nästan alltid säger. Men har jag fel eller? ;)

Jag e så jobbig, velar fram och tillbaka. Denise skulle ju komma hit nu och jag sa först att jag verkligen inte orkar. Men sen sa hon att hon liksom var påväg och då tänkte jag igenom att det blir mycket bättre med henne här än att jag ska sitta och deppa själv en lördag. Jag vill ju verkligen umgås med henne. Så nu ska hon komma, hur jobbig får man vara om man heter ella!? :/ Men nu ska hon komma hit iaf! Vill igentligen skriva mycket mer men - 
har inte tid att skriva mera, måste göra mig iordning och så. LOVE /ella<3

Jag och Dennan is the shiet <3

Kärlek är en farlig drog .


Det tär i mitt hjärta att fråga det här, men vad är kärlek?  Vad är innebörden med kärlek, du blir alltid någongång i ditt liv så sårad att du knappt kan gå vidare, och det finns dom som inte går vidare, dom tar antingen livet av sig eller gömmer sina känslor långt inne i kroppen att det till slut aldrig går att älska någon annan (för mig skulle det betyda samma sak som att ta sitt eget liv). En sak jag verkligen alltid tänker på, är hur jag ska veta när min kärlek kommer? Och man kan inte bara säga att jag kommer känna det - för i ett förhållande älskar alltid den ena personen mycket mer än den andra. Det är oftast därför kärleken dör. Eller så vissnar den efter en lång tid, det är inte många jag känner som varit tillsammans hela livet så att man kan kalla dom livskamrater! Det är väl därför jag inte tror på äkta kärlek, eller är det för att jag inte ser mina föräldrar tillsammans?
Vad är det för mening med någonting som ändå oftast försvinner.. Visst, självklart vill jag älska och jag vill inget mer än att bli älskad! Men hur, när och vart? Det känns som om kärleken alltid ser förbi mig och går runt som en ond cirkel. Och hör man oftast ordet kärlek tänker man på röda hjärtan som bankar i 180 men man tänker oftast inte på det där onda som kan ske förns det väl har skett. Då är det de enda du kan se, du släpper aldrig tanken om att du blivit sårad, men du vill ändå känna på kärleken ännu än gång Därför förstår jag inte varför just kärleken är så jävla beroendeframkallande. Alla behöver kärlek på något sätt iaf, jag kan inte fatta. Vadå ska alla få känna hur det känns att bli sårad, är det en del av livet? Eller ännu värre aldrig ens känna kärlek alls? Jag vet inte om jag tänker snett nu men för mig är kärleken en lögn, jag tror det är något man inbillar sig och att vara kär och förälskad är bara en fin tanke. Du bestämmer dig för att börja tycka om en person och sedan växer det för att nu tycker du att det är dags för något seriöst och helt plötsligt älskar du personen. Och innan du vet om det säger personen du älskar som mest att han inte älskar dig längre eller att han inte har samma känslor.. Fuck känslor, jag tror inte på den dära kärleken som alla nykära tror på, jag tror på något man måste slita för och det är vänskapen. Något du aldrig tar förgivet och något du lägger all din tillit åt! Vissa kallar det en annan sorts kärlek men jag kallar det bara kärlek - det är min nya definetion av kärlek. Ska det vara kärlek så ska det vara äkta kärlek på hög nivå, och inget om att älska en person bara för att nu är det dags! Jag tror att inuti den där starka tilliten och iochmed att du inte tar någonting förgivet kan en person älska dig. Men jag kan ha fel, jag vill bara inte tro på alla dessa personer som sårar eller blir sårade. Det gör bara kärlek så mycket hemskare. Det här är något som alltid, dag och natt bara gräver sig in djupare in i mitt hjärta. Jag vill blir så älskad att jag inte längre kan tro det är jag som skrivit detta inlägg! Men just nu känns allt bara så hopplöst .

E - Men snällaaa!


Nemen tjenare alla fredagspirrande bloggmysare.
Har haft en jättebra dag! Denise kom ju hit och Jill, Denise och jag gjorde massa. Jag färgade bl.a Dennans utväxt, klippte upp hennes hår och plattade det. Och jag blev såå nöjd med resultatet. Älskar att klippa långt blont hår. Blir alltid så jävla snyggt! Jill och jag gjorde en liten misslyckad men ganska god middag, snitzel med lite brända pommes xD och beaneisesås och gurkskivor ^^ mööms!

Tittade in Fokis blogg, och såg ett lite äldre inlägg om frisyrer. Jag blir alltid lika faschinerad av alla dessa hårstylister som gör så fantastiska saker av ett hår. Kan aldrig fatta, jag vill också vara så duktig. Jag vill liksom ägna hela min själ till att lära mig sånt. Vilken enorm fantasi man måste ha. Det är som våran lärare säger - bara fantasin kan stoppa dig. Det måste fan vara sant, här kommer bilder på en uppsätning som gjorde mig sjukt förbluffad! Är det inte coolt?


Just nu sitter jag och tar det lugnt bara, lyssnar på musik och så. Påtal om musik så är det helt galet många som verkar tycka att jag sjunger bra och dom flesta gillar White horse, och det glädjer mig verkligen, tog det bara som lite driv men har fått väldigt god respons och BRA kritik. I love it, och jag älskar alla er som säger att det är bra, ni stärker mitt kassa självförtroende och jag menar verkligen TACK när jag säger det. Ni alla gör mig bara så himla glad. <3
Imorn kommer Dennan hit igen, då ska hon sova här och det ska bli hur kul som helt. Det lovar jag!

Ska inte skriva så mycket mer, ska nämligen se om jag kan få fram PH på webbtv för Jill och jag missade det igår. Aja, pusspårumpan /ella<3

HOESB4BRO'S

Absolut ingenting blev som räknat idag!
Skit tråkigt men det är väl sånt som händer antar jag?!
Aja, ska inte sitta här och tråka ut er med massa trams! Love from /ella<3

Bilds på oss, hihi.. vi hade lite tråk :)
♥      ♥
♥      ♥
♥      ♥
♥      ♥
♥      ♥
♥      ♥

J&E&E&E



JEEE, haha! Det är vi idag.. Jill har då kommit hit nu och vi har gjort det mesta nu. Jag ska bara dammsuga lite och så. Dom lär ju komma hit vid 4 halv fem ungefär :) Erica och Emely alltså. Det kommer bli jätte mysigt, jag har ju gjort kladdkaka och grejer, så härligt! Och min favvorätt - Spagetti och Köttfärssås ^^ Hoppas dom gillar det bara!
Igår låg jag och pratade med Erica innan jag somnade och när vi la på så blev jag jätte pigg! Det var jätte kul att prata med henne och vi kom underfund med att det faktiskt var första gången vi pratar med varandra på det sättet och så länge! Skit trevligt <3
Jill ska sova här föresten, och vi ska nog träffa en kompis till oss ikväll ;) haha! Mer än så blir det inte idag, men det är mer än tillräckligt, hihi ^^ Im gonna love this day. Det kommer säkert ett inlägg inatt om jag orkar.
Måste gå och dammasuga nu, + att jag ska platta håret! Peace /ella<3

Kladdkaka?

Hej allihopa, har inte orkat skriva nånting idag, men kan ju säga att jag vaknade vid fyra halv fem idag. Som jag sa om jag sover så försvinner ju hela dagen, och det gjorde den. Så har faktiskt inte orkat gå ner till Lidl idag, (som jag sa). Men jag får väl ta det imorgon, sista sekunden som vanligt! Vet faktiskt inte när tjejerna kommer, vet bara att dom ska äta mat här och så. Vet heller inte hur länge dom stannar, förmodligen inte så himla länge eftersom dom ska i gbg på fredagen. Men man vet aldrig med dom ;) <3 hihi, hm.. Jag har lagt in nya låtar på youtube! Inte världens bästa covers men det har jag ju aldrig sagt att dom skulle vara heller. Kommentera mer! 

Eftersom att jag inte har någonting att göra så funderar jag faktiskt på att göra en kladdkaka till mig och tjejorna imorn. Jag vet if att Emely är galen i det :D Hoppas jag har kakao här bara.. annars blir det lite svårt! Men innan det ska jag faktiskt duscha och sen när godsaken står i ugnen vid typ 10- halv 11 tänkte jag börja dammsuga, asså min moster kommer fan bli vräkt när hon kommer tillbaka. Då har jag ännu en sak på listan;

1. Råkade sätta på spisen och just då stod det en kaffebryggare på och jag gick hemifrån. Gissa om det blev branskadat och man kan fortfaranade känna lite av lukten i garderoberna, wops . Blev riktig Londonrök (skit farligt)
2. Kom åt en knapp på frysen och så åkte vi därifrån, hon till hennes dåvarande pojkvän och jag hem. Hon var borta i en vecka och när hon kommer hem låg det vatten i hela hennes kök och allt hon hade i hade ruttnat och det luktade apa. Hon fick då vattenskador :s MEN  man kan säga lite tyst att det var tur i oturen eftersom hela hennes kök är nyrenoverat och hon har både ny frys/kyl och ny spis (med fyra plattor, inte tre som hon hade innan)
3. Jag höll faktiskt på att förstöra både tvättmaskin och tappa tvn i golvet, schhh det är en hemlis mellan oss!

Så vad är nästa steg?! Jo, jag låter för mycket så att hon blir vräkt :o haha, asså det är inte bra att skämta om sånt här Ella, fy på mig. Nu får jag ta och ge mig, eller hur?!

Ne nu måste jag hoppa in i duschen, PEACE & LOVE /ella<3

Thats me in the corner-


Jaaa, samma sak idag då, kan inte gå och lägga mig för är inte det minsta trött.. eller börjar väl bli, men va e det för mening med att lägga sig nu och sova bort hela dagen som igår?! Vad Gjorde jag liksom, ingenting.. satt bara hemma och det ska jag inte göra imorn så kan inte lägga mig nu! Aja, får väl dricka mycket vatten och så. Då brukar jag kunna hålla mig vaken, synd bara att jag inte har någon energidryck kvar! :/

Det är inte så värst kul att sitta här helt ensam nu asså, börjar bli vääldigt uttråkad. Dessutom är det jättekallt i lägenheten och då är det inte kul att sitta stilla. Men vad finns det annars att göra?! Aja, skönt att vara ensam är det ju självklart, men hela tiden och att bara göra en och samma sak hela tiden gör att man till slut inte orkar göra någonting annat, man blir deprimerad och uttråkad men vill ändå inte träffanågon. Nu har ju jag inte kommit dit ännu men skulle jag sitta såhär i två veckor hade jag inte varit långt ifrån kan jag ju säga! Menmen, gissa om jag längtar tills torsdag och fredag liksom. Jag får äntligen träffa folk! hihi, nu ska jag checka runt lite på nätet och sedan sjunga lite till. Haha, justja.. jag skäms litegranna. Jag hade ju sparat mina naglar and guess what!? Jo, en går av och jag får flippdamp och bet av alla :$ :/ Jag som hade varit så duktig! Men nu ska jag börja om på nytt, får inte hålla på såhär, vill ju ha fina naglar som blir dundersnygga och superlånga! Aja, man lär sig av sina misstag som amn brukar säga. Jag lovar iaf att jag ska FÖRSÖKA att inte bita bort dom. Och vara nogrannare med handkräm och nagellack så att dom inte går av. ^^ kiss /ella<3

Paradise Hotel

Nu ska jag titta på PH, skriver lite senare säkert. Puss <3

Im bored!

Hejhej, idag har jag verkligen haft så himla tråkigt :s Kanske bara för att jag hade så kul igår? Jag vet inte.. men iaf, det enda jag har gjort idag är massa videor när jag sjunger. Har dock inte lagt ut lika många. Jag vet att jag inte alls sjunger bra, men det är kul.. dessutom har jag verkligen alltid gillat sång, det är en av dom få saker jag verkligen älskar! Har gått på kör i flera år under grundskolan och t.om i kyrkan bara för att få fortsätta och lite för att få lära mig högre toner och så. Visst jag kan hålla mina toner och allt, men det är själva rösten jag inte gillar.. asså jag vet inte! Men tack alla ni som tycker det faktiskt låter bra, ni andra kan ta er jag har aldrig sagt att jag är duktig och att jag gör det för att bevisa inför hela världen att jag har en bra röst. Har aldrig sagt och kommer nog förmodligen aldrig säga så heller. Så ni som försöker ge mig förslag och har kritiska åsikter.. var så goda och kommentera men jag kan lova att det går in i ena örat och ut genom andra, jag tar inte det posetivt. Gillar du det inte så fuck off ! Jag sjunger för att jag älskar att uttrycka mina känslor genom sång, inget mer.

Jaja, nu ska ja väl ta och titta på nån film - Tror det blir United 93.. har för mig att jag har sett den och att den var väldigt bra. Någon annan som sett den filmen?  Love /ella<3
Lyssna inte om ni tror att ni kommer bli besvikna :)

Cause I cant breathe without you,

Hej bloggen, igår blev en sen natt. Trodde aldrig jag skulle orka gå upp nu men det gjorde jag! Idag händer nog inget särskilt skulle jag tro, blir nog bara att ta det lugnt och slappa lite. Samma sak gäller väl imorgon men då kommer jag iaf utanför dörren för ska ju ner till Lidl och handla det jag glömde. Tur bara att det ligger så nära för tror inte jag kommer orka åka någonstans. Dessutom är det mycket skönare att gå, eller har jag fel?! Nu ska jag väl mest bara äta upp min frukost - ett glas apelsinjuice och två rostade mackor med skinka på. Och efter det blir det nog bara att sitta kvar här och checka in alla andras bloggar som intresserar mig, och vem vet, kanske hittar jag en ny?! :)

well well, Igår hade jag kul iaf, då menar jag när Emely och Tessi var här.. Vi satt och snackade om allt och alla, skrattade och drack nästan upp en hel Sheridan's (nästan som bayleys) + att jag och Tessi delade på en smirnoff ice. Gottgott, vi tröck dessutom i oss chips vi inte ens gillade bara för att ha något i munnen samt några ballerina chocko. Yummie! haha, jaa.. dricka sånt kanske man inte ska göra igen eller vad tycker ni?! Jag syftar nu på att jag började sjunga mitt i natten, stackars grannar! Om ni inte har lyssnat så finns den i två inlägg längre ner. Säg gärna vad ni tycker också. Skulle vara kul! xD haha ska nog inte skriva något mer för nu börjar jag bli flummig av att tänka på det. hm, PUSS /ella<3

Är man mobbad så är man!

Haha titta om ni vågar ;) och kommentera gärna där eller här och säg vad ni tyckte. (va ärliga)
Asså kan inte fatta att jag gör det här xD DET ÄR DITT FEL JILL, hahaha <3
http://www.youtube.com/watch?v=TUdeW1IFE8s Love from /ella<3


Emely Och Tessi

Nu är Emely och Tessi påväg hit. Dom ville träffas nu, så vi ska vara här och umgås, dricka lite och så. Ska bli jättekul. Men nu kan jag inte skriva mer för måste plocka undan lite av mosters tidningshögar innan dom kommer, så vi kan sitta någonstans! Pusshej /ella<3


You make my body come alive.


hejsan bloggen. Jag har varit och handlat idag, det var kul men svårt. Även ifall jag skrev en inköpslista på det viktigaste så fanns det ju så mycket annat som jag hade glömt. Jag kom på allt när jag var i affärerna iallafall. (förutom tomatsås till köttfärsen jag ska laga på torsdag till mina vänner och mig) :) haha, är hemma nu och har inte ätit middag ännu men ska lägga in en pizza i ugnen nu. Det ska bli smarrigt. Och medans så ska jag väl titta klart på filmen "28 days". Efter det så blir det nog att måla naglarna och så, mest bara ta det lugnt. Kommer nog in ett senare inlägg ikväll. Justja, jag lyssnar på jätte mycket musik som jag ska ha på min fest den 8de och det ska bli mycket av den gamla hederliga technon och mycket av den är från 90-talet då när techno var som bäst! Och någon som jag knarkar som gör dom bästa låtarna är Sash! Helt suverän musik alltså, gillar verkligen alla låtar och har alltid gjort! En av dom kända låtarna från Sash är Raindrops -

Har jag verkligen sovit? :S

Godmorgon någon? Inte jag iaf  - badmorning ! ! !

Jag fattar liksom inte, är ännu tröttare nu när jag sovit än när jag gick och la mig igår. Helt sjukt! För allas info så orkade jag inte titta på filmen igår, undrar om jag kommer orka det nu. Vet inte om det är någon ide att gå och sussa igen, då kanske jag sover bort halva dagen och jag ska ju faktiskt göra lite ärenden idag som tex att handla mat till mig så jag har under veckan.. Har gjort en liten inköpslista också, haha får se om pengarna räcker :D men det ska dom nog göra! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och så. Vill ni veta varför jag vaknade?! Jag är snuvig :s asså vad är det med mig?! alltid ska det vara något! Tror inte jag har varit riktigt frisk på hela sommaren. Det är verkligen ALLTID NÅGOT NYTT! innan det här var det piercingens svullnad och det är fortfarande lite svullet men inte alls lika mkt, innan det var jag oxå snyvig (pågrund utav allergi) och innan dess något annat.. Asså ni förstår ju vad jag menar!? Är verkligen trött på det här, ska nog dra till vårdis någon dag och fråga om jag får ta prover. Vill inte vara såhär konstig.. vem vill det ;)

Har planerat lite i veckan och så, idag skulle jag ha träffat zina men vi tar det någon annan dag faktiskt. Så idag ska jag ta och åka till högdalen eller farsta och handla allting. Sedan bara sitta här eller titta på någon mysig film eller nåt. Kanske kan köpa en. . . :D Ja det gör jag ! ! Och på Torsdag har jag bestämt att Emely och Erica ska komma hit, man måste ju ta tillfället i akt när man är så nära sina favvosar <3 Då hade jag tänkt bjuda dom på lite käk om dom vill ha och så ska vi nog bara umgås, det är skönt och speciellt med dom som man har väldans kul med :) då ska jag berätta lite hemlisar till dom oxå, hihi! ^^ KANSKE :D eller så får de bli en överraskning för dom! Det är en överraskning för också, det är inte många som vet vad jag pratar om bara Dennan och Jill typ, hihi <3 Påtal om Dennan, hon kommer hit på fredag då ska det bli mysfredag har jag bestämt. Henne ska jag också bjuda på käk och så ska vi nog titta film och nåt mer. Vill ta hit Jill också, om hon nu vill.. för hon är lika trött på min familj som jag. Så vem vet, hon kanske inte orkar!? Men hoppas !

Nej nu får det vara nog, det här funkar inte. Jag går och lägger mig igen PUSS /ella<3

Svar på frågestunden'


 


Har precis läst alla era roliga frågor, älskar det här. Men det blev lite några.
Får väl börja spamma riktigt ordentligt nästa gång :$ hihi
Nu ska jag titta på filmen jag skulle se tidigare.. Här är svaren iaf:

Postat av: raggarempo
äter råttor könshår? o.0

2009-07-19 @ 22:02:37
URL: http://raggarempo.blogg.se/

sv: Jag har ingen aning, väldigt knasig fråga :D

Postat av: Emmi
Hur kommer det sig att du valde frisör linjen och skulle byta om du fick möjligheten till den?

2009-07-19 @ 22:02:47
URL: http://freepee.blogg.se/

sv: Jag har velat bli frisör så länge jag kan minnas,
skulle aldrig vilja byta linje men gärna skolan!

Postat av: LINDEROTH
Vilken är din favoriträtt?
favoritfärg?
Om du skulle åka till en öde ö, VAD skulle du ta med dig?

PUSSS

2009-07-19 @ 22:11:24
URL: http://dlinderoth.blogg.se/

sv:Min favvorätt är spagetti och köttfärssås!
Min favoritfärg är ROSA, hihi. Kanske syns på bloggen?!
Om jag var på en öde ö hade jag tagit med mig min mobiltelefon!

Postat av: Anonym
hej kom hit och ställer en fråga innan jag drar :D
Hur gammal är du ?
kram

2009-07-19 @ 22:18:21
URL: http://lelle33.blogg.se/

sv: Jag är 17 snart 18år.

Postat av: emlyk.blogg.se
Hum, jag och frågor :P

säg :

2 maträtter du avskyr
2 människor du avskyr
2 saker du aldrig skulle göra

Vad tycker du om droger?
VAd tycker du om mig ? :)

Du behöver ju inte säga allt :P men berätta gärna något smaskigt vi inte vet :D

Puss!

2009-07-19 @ 23:00:10

sv: 2 maträtter jag avskyr är sushi och alla
sorters korvar (falukorv är ett undantag)
2människor jag avskyr är utan tvekan Kissie USCH och våran "perfekta" lilla anna.
2 saker jag aldrig skulle göra; Göra illa ett djur (då menar jag inte kryp) och aldrig pröva på droger.
Jag tycker inte alls om droger, särskilt inte i närheten av mig. Folk får göra som dom vill, det är deras val men inte i min närhet tack.. jag vill inte titta och stå på när andra förstör sitt liv. Jag tror du förstår vart jag vill komma! Vad jag tycker om dig är så enkelt men samtidigt så svårt, du är underbar på alla sätt. Alltid lika ärlig och tillitsfull! Jag ser inget dåligt i dig men måste det vara något så är det att du är ensvis (fast enligt mig är det något positivt, haha <3) Puss

Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]
Vem bar klänningen bäst?
Kolla in mitt senaste inlägg och välj.

puss och kram ♥ ♥ ♥
http://esth.blogg.se

2009-07-19 @ 23:01:12
URL: http://esth.blogg.se/

sv: Christina såklart :)

Postat av: Sanna
Sv: True!

Jag har haft en riktigt bra dag. Har sovit länge och sedan blivit överöst med souvenirer! :P Hur har din dag varit?

Och en fråga till frågestunden då... Vilken är din favoritlåt just nu? :)

2009-07-19 @ 23:05:58
URL: http://saeny.blogg.se/

sv: Min favoritlåt just nu är helt klart Kings of Leon - Sex on fire, värd att lyssna på!

Postat av: JOANNA

självkart:)

drömjobb?
hur lång är du?

kram Joanna

sv: Mit drömjobb är frisör, jag älskar det!
Jag är en kortis, 1.62cm bara :D <3



TACK FÖR ALLA FRÅGOR /ella<3


Ella har frågestund.




Jaa, jag har nu frågestund och det är bara att fråga på, allt mellan himmel och jord!
Fråga Fråga Fråga, inga frågor undanviks - ställ massor!

tack på förhand /ella<3

Eget liv en hel vecka ~

Nemen tjenare göllet!

MIN RUBRIK SÄGER VÄL ALLT! - WOHOOO :D

jag ska ha egen lägenhet i en vecka, tar hand om mosters lägenhet nu närhon är i Kroatsien, skit skönt! Men vill träffa Denise, så hon kanske kan komma hit om hon vill?! :), en grej som riktigt suger är att Jill och jag hade planerat från och med idag att hon skulle vara medmig hela veckan, men ingen i min familj litar på henne typ.. vet inte vrf. Så det blir förmodligen inte av :'/ men jag ska träffa henne om hon vill ändå! <3 eller kanske smyga medatt hon kan vara här.. vi får se :/ är iaf besviken på min familj för att dom inte kan lita på henne ! OCH JAG FATTAR INTE VRF, INGEN HAR NÅGON FUCKING ANLEDNING TILL ATT INTE LITA PÅ HENNE :s horor :/

aja.. orkar inte deppa, har ju varit i vindö i helgen. Det var jättemysigt, men lite för mkt mygg och för jävla varmt för att ens försöka att sova! Jag fick iaf skjuss hit till lägenheten. Så nu sitter jag här i min ensamhet och det är väldigt mysmys. Ska ta och poppa popcorn och titta på filmen 28 days med Sandra Bullock. Tror den är ganska bra!



/ella<3

Fläskläpp nummer ett!

jag är trött och har fläskläpp! godnatt, (tyck synd om mig!) hah, /ella<3

Gratisbio igen!

Så himla klockren sida. Har skrapat ihop 366poäng nu! Och det går att få poäng exakt varje dag.

KLICKA HÄR

Aktivitet

Det lönar sig att besöka Gratisbio dagligen och vara aktiv. Du kan nämligen få poäng varje gång du:

  • loggar in på Gratisbio, 1 poäng/dygn;
  • skriver i någons gästbok, 1 poäng/dygn;
  • blir vän med en annan medlem eller när du svarar på en vänförfrågan, 2 poäng/dygn
Förstår ni varför jag tycker den här hemsidan är heltklart bäst av alla dessa gratissidor?!
Jag har verkligen ALDRIG gjort något för pengar (visserligen får man mer poäng)
MEN det är inte nödvändigt, det funkar lika bra utan. Jag tycker det är klockrent!
Att blogga ger massor poäng, och du får blogga var 7de dag..
Som jag tidigare sagt så kan det ge upp till 1000p och så är du alltid med och tävlar om 500kr hos Nelly.


Vanliga frågor


  • Men är det verkligen gratis?
    Ja! Själva medlemskapet är helt gratis och utan några förpliktelser. Sen finns det olika sorters poängerbjudanden, om du väljer att sortera poängen efter 100% gratis så hittar du en massa kampanjer och erbjudanden som går att utnyttja kostnadsfritt och erhålla poäng för det. Du kan även få poäng för att besöka andra sajter, delta i gratis tävlingar och undersökningar, skriva om Gratisbio i din blogg, värva dina vänner mm.


Piercing -

Nemen hejasan alla glada! Jag är så glad, för jag har äntligen skaffat piercing i överläppen! Som jag så länge velat ha, tack Emely. Som du vet är du bäst! <3 (bilder kommer längre ner)

Jaja, idag har jag varit i Handen som många av er vet, var hemma hos Erica och där var både Emely och Kim. Det var jätte trevligt och Ericas mamma bjöd på jättegod köttgryta med ris, mums! Jag klippte Emelys löshår, hon klippte mig och så piercade hon mig också, fyfan va pirrig jag var! Och ont gjorde det också, helvete asså.. Erica fick lida för jag bröt typ av henne handen när jag fick hålla i den. haha, menmen. Allt gick bra och det är inte så svullet som jag trodde det skulle vara.

Imorn åker jag till sjukan på morgonen, ska typ upp 8:30 efter det åker jag till Diana med bussen. Kommer vara där tidigare och det är ju skönt det, då kan man bara ta det lugnt när alla kommer, visst?!

Nu ska ag ta och fixa med annat! tjenispenis /ella<3

bilds;


Ella - Hissar & Dissar

Har ingenting för mig denna kväll/natt så varför inte börja med lite hiss och diss. Skriv vad ni själva tycker om mina val, älskar när man står för sina egna åsikter och säger som man tycker!



1. För det första så vill jag bara hissa upp flaggan för alla fina personer som kommenterar.
Ni vet ju själva hur glad man blir när det är någon ny som har öppnat ögonen för just din blogg, right?!

2. TwilightTwilightTwilight,
Beöver jag ens säga mer?! Hah, jag längtar såå tills den 20/9 då New moon har biopremiär.

3. Långa naglar, det är bara hur snyggt som helst. Har alltid varit snyggt , kommer alltid vara snyggt! Lackade som olackade, breda som smala - det är bara så himla snyggt ! Det passar närsomhelst och till vadsomhelst.



1.
Alla dessa BBB  - blonda bloggbitches, som alla härmar varandra och tror dom är störst, bäst och vackrast. Visst är det ju självklart bra att älska sig själv osv. rätta mig om jag har fel mn är det inte lite väl patetiskt att skriva b.la "i know you love me" eller "jag vet att jag är snyggast, det hade jag ju inte behövt säga för det står ju liksom i pannan på mig". Tror nog alla förstår vart jag vill komma, det är to much honeys - don't get it twisted!

2. Harskrankar (stavning?!) Dom där krypen med långa läskiga ben som flyger överallt på natten. Finns sådanna nästan överallt och är man rädd för kryp så är man, det blir ju inte direkt bättre för att dom kan flyga.. buhu :'o I call theme LÅNGBEN

3. Nogger Mint, GB glassen är inte alls som jag hade förväntat mig, det är ingen nougat i mitten utan någon hård (konstig) choklad.. faller iaf inte mig i smaken. En klar diss för mig !

Allt för mig denna natt, ciao /ella<3

Godisråtta?


Någon som gillar godis lika mycket som jag? ;) Tänkte väl det!
Dessutom är väl ändå gratis mycket godare som man brukar säga.
Värför då inte passa på att bli medlem på gratisgodis.se? Hur enkelt som helst,
Det är inte det minsta svårt att få poäng, du behöver bara 11godisar
för att skicka hem din order, som dessutom är frakt och portofri!
Genom att klicka här hjälper du mig att få mer godis.
Är det inte typ helbra! Älksar du godis, så varför betala när du kan få gratis? :)

/ella<3

Stackars mig ju.

GodMORGON på er männiksor! Hur är läget? Själv är det ganska så kasst.. jag vaknade liksom vid 7 tiden och var helt snorig och de bara kliade överallt. Jag tål ju inte katter, men så här trodde jag aldrig att de skulle bli. Fyfasiken säger jag bara, ingen som vill se mig nu, det kan jag lova! Sitter iaf här och har tråkigt, är fortfarande hos min kusin. Men just nu så sover ju hon.

En liten god nyhet iaf är att mina naglar bara växer och växer, snart har jag mina drömmisar. Det enda som behövs ganska snarast är att måla om dom, innan dom går av.. ena nageln på lilfingret gick av lite, men det löser sig. Den växer ut snart igen!

Hm, det är väldans mycket som händer i veckan - in case att jag inte skulle uppdatera så ofta.
Onsdag - Träffa Jill och förmodligen Denise <3
Torsdag - Det var nånting men jag är senil.. (ska se om Emely och Erica vill ses) måste iaf packa kläder.
Fredag - Åka till Diana, som jag tidigare sagt så fyller hon ju 22år på torsdag. Congratz to her <3
Lördag - Åka till Vindö med pappa och familjen, längtar som en gris ju!

Det var allt för mig denna pissiga morgonen, kisses /ella<3

hos kusin på landet<3

ska inte alls skriva så mycket, sitter nämligen hos kusinen med en jättefin katt i famnen.
KATTER ÄLSKAR MIG NU FÖR TIDEN. AJA, PUUUSS /ella<3

Min namnsdag.


Nemen hejsan alla söta!
Bilden ovanför är på mitt nystädade rum (tro det eller ej) hah,
jag har faktiskt inte gort annat än att städastäda&städat!
Har t.om skurat golvet, hur ofta händer det liksom?!
Nu är det iaf skinande rent med tanke på hur det såg ut innan..
Ni vill inte ens se bild, så fruktansvärt var det!

Jaja, min dag är faktiskt helt okej, även ifall jag hellre hade velat festa
och leva livet. Så är det här helt okej idag.. Det är min namnsdag idag!
ELLINOR! och den enda som grattat mig är min underbara syster Diana,
hon är den sötatste, jag vet att hon alltid bryr sig och det är en sak jag beundrar.
Och en annan sak jag och mamma gjorde idag var att baka rabarerpaj,
den blev mums kan jag säga! Man kan väl säga att de var för min namnsdag?!
Även ifall dom inte ens vet om att den är idag :s haha.. så är dom i min family!

Imorgon ska jag träffa Kusinen Emelie, det ska bli kul!
Jag ska faktiskt hem till henne men vet inte ännu vad vi ska hitta på.
Det kommer väl upp något inlägg om det, kanske inte imorn.
Men vi får se, ska ta och avrunda nu. So long /ella<3

Duscha is my life!

Gokväll bloggen. Har precis kommit ur duschen och jag känner mig så mycket fräshare än tidigare idag. Mår dessutom mycket bättre, bördan lyftes nu när jag är ensam. Jill har nämligen åkt hem (synd iochförsig), mamma och bosse har åkt iväg och Andreas är väl i Tumba skulle jag tro. Kommer inte vara ensam så länge så jag ska inte ägna hela min värdefulla, ensamma tid här vid datan.. det finns ju annat som kan vara skönt. Som att bara koppla av framför tvn under en filt?! Tror det blir så min kväll ser ut, måla om mina naglar ska jag förmodligen också göra nu när inte gnällspiken är hemma. Dom har blivit ganska långa mina naglar, känns jätte skönt faktiskt! Och jag har inget bitbehov än så länge ^^, men en nagel gick faktiskt av lite, men det ordnade sig! Trodde jag aldrig, men jag hade tur som var hos Diana just då och kunde rädda den! ♥ En sista sak till - Har fått en film idag, Djävulen Bär Prada. Har äntligen fått den, tycker den är väldigt bra, och som ni säkert vet så älskar ju jag film och är verkligen en person som gillar nästan alla sorters film! Det var väl allt för mig, har inget mer att tillägga ;)

Förlåt för mitt förra irriterande inlägg, var verkligen inte på humör då.
Är allt bra med er föresten? Puss /ella<3

Bad pic, jag vet!

Jag orkar inte! :/

Hejsan, Är med Jill idag.. Vi har precis ätit "mat" om man nu kan kalla det mat... blä säger jag bara! Fyfan va äckligt det var, hade varken hungerkänsla eller sug + att det inte var något gott alls :s skabbiga IDEALmakaroner med kassler?! Någon annan än jag som bara tycker namnet låter fruktansvärt tillsammans?

Aja, back till today - Vi vaknade ganska sent, jag och Jill. Gick upp och åt frulle och sen så har vi bara spelat kort och tråkat lite. En ganska seg dag, mår inte direkt toppen och så + att en vis annan person vid namn BÖG är typ sur och skriker hela tiden. Orkar inte vara hemma.. usch, jag hatar det här, han får liksom alla på dåligt humör på något sätt. Dont give me bad energy your stupid cunt ! ! !

hm, vad som kommer ske idag vet jag inte.. är ganska irri så jag kommer väl bara sitta hemma som en luff. Min rygg har blivit bättre! . . .  vet inte vad jag ska skriva om riktigt :s säkert bara för att jag mår som jag gör och så har jag fått min 'ni vet vad'. Blä för allt just nu!

FYFAN TILL ALLA IDIOTER SOM GÖR DAGAR VÄRRE!

/ella..

BILDBLOGGAR/ Jill&mys

Jillou är här, skit mys <3 /ella<3
Tänkte bara bildblogga idag, för vi ska vara sociala





haha älskar oss! Nu ska jag vara med min Jilloupillow, PUSS!

Jag blev attackerad&mobbad!


- Ösmo hela dagen

Hur är läget alla söta filurer?! Själv är det ganska bra, lite trött bara. Eftersom jag knappt fick någon sömn inatt och gick upp väldigt tidigt! Hursomhelst, idag har jag varit i Ösmo hela dagen, det var jätte mysigt.. 'pappa' och Andreas (bror) fixade staket åt Diana, snacka om att det blev snyggt liksom! Vi var många där dessutom, vilket gjorde hela dagen mycket bättre och mysigare.. Den som saknades var mamma, hon var och jobbade. Men iaf, det var jag, Diana, Andreas, 'pappa', Stefan (Dianas boy) och 'framor&frafar'. Vi åt god lunch där, snackade, hade allmänt trevligt och bara njöt av värmen som var mitt på dagen. Ni ska få se stacketet lite längre ner i inlägget. Helskjysst tycker jag, men det är inte klart. Det ska nämligen bli svart, hur smexigt som helst.. alla grannar kommer försöka klona Dianas lilla tomt men det kommer aldrig gå, because its handmade by the 2 Nerléns! :D menmen, det var väl allt för idag. Inget annat intressant jag gjort direkt..

kan berätta lite updates om mig själv;
För det första - JAG HAR VÄRLDENS FULASTE UTVÄXT, STRYP MIG! I hate utväxt :/
För det andra - Jag har målat naglarna rosa, så dom är lika barbie (driv) som Denise.. haha
För det tredje -  Jag ska träffa Jill imorn i Tumba
För det fjärde  - I have no fcking money.. eller jo jag har men dom sitter på kortet och jag kan på något sjukt sätt inte ta ut dom :s ska gå till Tumba banken om den fortfarande är öppen imorn, but still.. I have typ inga pengar.
För det femte - jag typ älskar att skriva svengelska
För det skjätte och det sista - Det blev inget kvällsdopp idag heller :/ Det blir förmodligen nästa vecka <3





Jamen vi hörs /ella<3

Myspys hos mig<3

Nemen helluu bloggen! Har tagit det ganska lugnt idag, inte gjort något särskilt förns kl. 18! Då träffade jag nämligen Denise, skit trevligt. Vi hade ju tänkt gå till Bergsvik och bada.. men vi hoppade det eftersom det både åskade och regnade, usch! Vi gick hem till mig ist och tittade på två filmer och gjorde massa annat skoj! Som att foto t.ex, haha! Bilder kommer längre ner i inlägget! Iaf, vi kollade på filmerna Fear och Another Cinderella Story, helbra filmer. Speciellt den andra, I love it. Och jag har sätt den hur många gånger som helst.. men tröttnar aldrig! Hmm, jag har målat sötsakens naglar också, ROSA såklart. Det blev riktiga Barbienails, haha! Vi var med varandra ganska länge idag, från sex till . . . halv tolv kanske!? Så mycket hann vi med må jag säga ^^

Måste ju berätta att jag lagade tacos idag oxå, det är ju så fruktansvärt gott! Eller hur?! Jag blev så himlans sugen så var tvungen att ställa mig framför spisen och raffsa ihop allt. Gissa om det var gott, har inte ätit det på år och dar..

Det var väl allt för mig då, ska till Diana imorn med Bosse så måste ta och lägga mig nu. Ska upp 8 liksom.. Hur fan kommer jag orka, i wonder. Efte det om de ärfinareväder än idag så drar jag och Dennan ner till Bergsvik och tar vårat planerade kvällsdopp. Det var det, nu måste jag sussa! Sleep tight /ella<3

Bider; Haha, igga mina gröna väggar xD, i hate theme!







sista bilden är på min onda rygg :/ nån som vill byta!? sajk..

Ny tävling!

Ja då var det dags för Emely och mig.. Vi har startat en ny tävling :D vet inte riktigt vad den går ut på men tror det är vem som kan ha långa naglar längst?! Eller har jag fel Emely? ^^ hihi, vi är lite knäppa. Stolta knäppgökar faktiskt :D

Jag kom hem igår så att ni vet! Fick ta bussen hem, ganska drygt eftersom det regnade :s Menmen! Idag skulle jag igentligen åka med styvpappa till Diana (syster) men det regnade så fruktansvärt i morse så vi ska ta det imorgon. Jullie ringde mig för ett tag sedan också, skit kul att prata med henne faktiskt. Båda var trötta så vi sa inte så mycket men ändå härligt att höra hennes röst! hm, vad skulle jag berätta :o . . . . juste! Ikväll blir det kvällsdopp som bestämt med Denise. Det ska bli skit roligt, hihi - Vi träffades när jag kom hem igår också.. vi gick till filmkedjan och köpte godis sedan hem till mig och hämtade popcorn och film (Stolthet och fördom/Pride and Prejudice). Sedan gick vi hem till henne och hade trevlans kul med film och gott. Haha, kom underfund med att vi skrattar åt typ allt tillsammans, lite smågalna ^^ Efter filmen gick jag rakt över hem till mig, in i rummet och la mig! Nu ska jag nog titta runt på andras bloggar och lite annat. Skriver sen /ella<3

Ur filmen, Pride and Prejudice

Fortf. hos papi

Helluu, Jag är fortfarande hemma hos papi. Men åker förmodligen hem idag/ikväll. Jag och Denise har bestämt oss för att träffas flera gånger denna vecka! Vi ska ta ett kvällsdop i bergsvik någon gång i veckan. Det ska bli ruligt och mys! Jaa, som ni säkert märker har jag inte lagt upp några nya bilder på nåt. Det är självklart pågrund utav att jag inte varit hemma dom senste dagarna. Och när jag väl varit hemma vill jag inte lägga ner all min lilla tid på att föra över bilder.. Min dator är ganska seg hemma så det tar ungefär en kvart. Och det är vääldigt irriterande!

Idag har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt och bara varit. Min frukost blev nudlar dessutom, orkade inte med riktig frukost idag! Jajustja, en sak jag helt glömt bort att berätta är ju att jag håller på att spara ut mina naglar.. är så jävla kass på det och ska jag vara ärlig så är jag en riktig nagelbitare! Men har slutat med det nu, och försöker vänja mig med långa naglar. Jag tycker det är så jävla snyggt med fixade, långa och formade naglar! Men mina behöver målas och tas hand om nu, innan dom går av. För går en av så är jag tillbaka på ruta ett igen! Nu är dom inte så fruktansvärt långa, inte alls, men om nån vecka då kanske jag sitter där med mina långa nymålade naglar. (om dom inte går sönder förstås!)

jaja, ska väl ta och kolla runt lite på internet och sedan vet jag inte vad. Många kramar /ella<3


Gratisbio.se

Hej bloggen, jag måste bara skriva ännu ett inlägg om Gratisbio! Jag bara älskar deras sida! Allting är så enkelt, Som jag sagt i tidigare inlägg så behöver ingenting kosta. Jag har testat flera olika gratis-sidor men aldrig fastnat för någon, FÖRUTOM Gratis bio! tryck för att blir medlem
Dom gör allt så simpelt, och dessutom har dom ändrat hemsidan! Det är så mycket nytt och bra på den nu!


Nytt på sajten:

  • Ny design och layout.
  • Lättare att navigera och hitta på sajten.
  • Bättre förmedling av nyheter och nya kampanjer.
  • Sök medlem.
  • Egen profil.
  • Ladda upp profilbild.
  • Personliga gästböcker.
  • Skicka vänförfrågningar.
  • Se senast inloggade.
  • Realtidsinfo som senast du var aktiv, antal profilbesök du haft, nya vänner och nya gästboksinlägg etc...
  • Möjlighet att enkelt bjuda in alla dina vänner från olika nätverk såsom Facebook, Gmail, twitter, Windows Live, etc...
  • Få poäng genom att vara aktiv på sajten såsom skriva gästboksinlägg, skaffa vänner och ladda upp bild.
  • Nya presentkort såsom Gina Tricot, OnOff och ICA. Vi har nu presentkort till nästan Alla butikskedjor och matvaruaffärer, totalt 95 olika presentkort att välja mellan!
  • Snabbare leveranser! Alla presentkort skickas direkt hem till din brevlåda och vi står för portot.
  • Följ oss på Twitter.

Visst är det bra?! Jag tycker det är grymt och som jag sagt förut så kostar Gratisbio ingenting! Du registrerar dig gratis, du kan utnyttja gratis erbjudanden och allt! Och jag älskar ju att blogga så då passar ju det väldigt bra att skriva ett inlägg då och då! :D Man kan ju få mellen 10-1000poäng bara på det. Och dessutom är man med i en tävling om presentkort hos Nelly på 500kr. Bli medlem säger jag bara! Du är bara några klick ifrån! Tänk vilka fina presentkort och saker du kan få genom massa annat som är gratis!


 /ella<3

Underbar låt.

Okej jag lovar, mitt sista inlägg för idag! JAG LOVAR! :)
Ville bara lägga in den här helt klart bästa låten på länge!
Den går verkligen in i hjärtat! <3


/ella<3

Jag måste skaffa Laptop!

Hej igen, det här är mitt 4de inlägg för idag. Och förmodligen mitt sista :)
Har inte gjort så fruktansvärt mycket.. Pappa och jag åkte och handlade.
Och så har jag suttit mestadels vid datan, ganska skönt att slappa!
Vi får se, men tror inte det blir någon hemgång idag.. pågrund utav visa skäll.
För det första så orkar jag inte åka hem idag, känns dystert!
Imorgon åker jag säkerligen hem, because jag ska träffa Denise i veckan.
Då vill man ju helst vara hemma, så behöver vi inte bry oss om när och bestämma mötesplats.
Vi bor ju liksom mittemot varandra, så vill vi träffas är det ju knappast någon börda för någon av oss!

Ehm, ikväll ska jag mest ta det lugnt hemma hos pappa. Får se vad som händer,
Men kommer nog inte skriva någonting om kvällen,
förutom om det inte uppstår någonting som är värt att skriva om. :D
Vilket knappast kommer ske, haha.. aja, Ville bara skriva ett sista inlägg för idag.
Det har varit massiv uppdatering just idag. Så här kommer det fortsätta om jag får en laptop i augusti!
So wish me the best on my birthday ! ! ! Love /ella<3

Ny design IGEN!

Haha, nu får jag väl ta och ge mig.. sen jag bött från den där trista gråa designen kan jag inte hålla fast vid någon. Men tror den här blir bra för sommaren eller vad tycker ni?! Jag skyller lite på er, för ni säger aldrig vad ni tycker om mina designer. Jag vill ju att ni som läser ska gilla både innehållet i texten och själva designen.

So tell me, är den här tillräckligt somrig och fin?! :D <3

/ella<3

Dagens-testet


DAGENS VILL HA: nya kläder!
DAGENS KLÄDSEL: svarta leggins, rosa linne
DAGENS FRISYR: toffs, helt kaos!
DAGENS LÅT: Taylor Swift - Breathe
DAGENS PLANER: nada, åka hem till mamma bara
DAGENS SAKNAD: Emely
DAGENS DUMMASTE: Solen :/
DAGENS MISSLYCKANDE: I woke up?!
DAGENS DROG: musiken
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: -
DAGENS HUMÖR: trött, småledsen
DAGENS CITAT: orka!!!
DAGENS ROLIGASTE: pappa


Hudcanser nästa :'/

Hejhej bloggen.. asså jag hatar solen just nu :( Jag solade ju i veckan och nu har jag upptäckt att jag har ett stort runt sår på axeln. Asså helt sjuk för jag har det bara på ett ställe, och det är stort.. det ser typ helt vidrigt ut, Som ett riktigt brännsår! Jag tycker det är jätte läskigt.. tänk om jag får hudcanser. Usch det är inget man ska tala om för det låter hemskt :/ Jag måste snacka med mamma sen när jag kommer hem från pappa. Det jobbigaste är nog att jag inte kan använda Bh, jag kan inte ligga normalt för då gör det jätte ont.. Ingen kan heller krama om mig typ för då dör jag lite halvt!

Jag skojar inte det här är verkligen hemskt. Får se om jag måste till någon hudläkare eller nåt. Usch, fan va jag alltid är på sjukhus! :/

Aja, idag ska jag som sagt åka hem till mamma igen. Saknar att kunna ligga i mitt egna rum och bara vara! Saknar mamma också, jätte mycket faktiskt!

Kan passa på att tala om för er vad som kommer hända i stora drag nu i sommar; (planerade datum)

17/7 - Sjukhuset på morgonen, efter det åker jag till Ösmo för att fira Diana som fyller 22år dagen innan.
1/8 - Crusing med Jill ( våran tradition as allways )
2/8 - Larsson kommer hem från England
3/8 + 5/8 + 7/8 - Jobba på salongen i s-tälje
8/8 - Ska förmodligen ha fest då för mig och mina vänner. Man fyller ju bara 18 en gång!
15/8 - Fira mig med Familjen!
16/8 Gå ut på lördag natt (15/8) på krogen för första gången, med vänner.
20/8 - Pisskolan börjar igen

Mer kommer jag inte på just nu. Men ni ser ju dag efter dag som jag skriver vad som sker i min vardag! Pussar /ella<3

Skotska Tvålar *


Hej Bloggen! Igår deckade påde jag och Jill när vi hade tittat på filmen och skulle se en annan. Så vi kom upp ganska tidigt idag faktiskt. Det känns så skönt att vara med Jill för vi kan bara tare lugnt liksom, vi behöver inte göra något speciellt för att ha kul, det är väldigt skönt tycker jag!

En sak jag tycker mindre om är jordgubben.se, FYFAN! Sök aldrig jobb där.. som många vet skulle jag sommarjobba på deras stånd runt om i stockholm. Men pågrund utav vädret blev det inte av opch visst det kan jag förstå. Men nu när det är som bäst med jordgubbsförsäljningen har jag ändå inte fått jobb. Jag hade liksom planerat hela min sommar runt det här. Och nu blir det förmodligen ingen tatuering för mig i höst.. usch va jag hatar det här!

Nog om det skitet, Idag ska jag och Jill mest bara ta det lugnt tror jag.. Ingen sol förns brännan lagt sig iaf. Hmm, idag har det gått tre dagar sedan jag började med medicinen, det känns ganska normalt faktiskt. Inget speciellt, men hoppas verkligen på att den hjälper som in i helvete.. Eftersom jag ska knaraka dom här tabletterna i 3månader ! ! !

Aja, nu ska jag nog vara lite social med Jill har liksom suttit här och kollat in massa bloggar hela morgonen. Kisses /ella<3


Filmtajm

Är hemma hos pappa nu.
Jill & jag har bestämt oss för att titta på 'John Tucker Must Die'.
Sen ska vi nog sova :D Pusspuss /ella <3

Bränd kräfta!

Heej alla sommarglada! Eller idag kanske det är fel att säga sommarglada eftersom det inte direkt är någon sommarvärme och sol, du bara regnar och åskar. Ganska läskigt med åska när man är utomhus iaf.. Snart kommer Lollo hem till mig och vi ska vara med varandra. Jag ska dessutom fixa hennes hår! Det behöver färgas på nytt faktiskt. Idag har jag varit hos läkaren tidigt på morgonen. Det gick mycket bra och ska dit igen den 17de, om exakt två veckor.

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Så det blir ganska mycket på en och samma gång, men ska försöka vara ganska så kortfattad! I Ondags var jag och badade med Denise och Jill, åh så mysigt det var! Vi hade med oss käk och allting och vi stannade faktiskt hela dagen. Det måste vi gör om någon gång snart. Vi var faktiskt i Sandviksbadet i Grödinge. Det är så himla fräscht och mysigt där.. Liksom havsbad, härlig sand och trevligt folk + en kiosk där man kan köpa glass och gott! hihi :D Vi var där hela dagen, så mysigt är det! Fast det blev lite kallt så vi var tvugna att ge oss.

Efter den dagen hade jag bränt mig så in i h****** , och på grund utav det så kunde jag knappt sova igår natt. Det känns fortfaranade och som sagt jag ser ut som en röd kräfta! Jag och Emely hade ju tänkt tävla om vem som blir rödast, och jag tror det blir jag som vinner faktiskt, mohaha! ;) <3

På tal om Emely, jag saknar henne som fan!
Orkar inte vara utan henne, behöver hennes roliga skämt och glada humör!
Pyret är verkligen bäst, hon är coolast och hon ljuger aldrig!
Hon är en sån där vän som alla vill ha. Men nästan ingen kan få! En äkta, riktig vän.

Vi fattar varandra helt enkelt, och det är så jag tycker det ska vara..
Man ska veta hur den andra känner utan att behöva fråga personen!
Och det är det hon visar för mig att hon kan, hon är helt enkelt bäst ♥

Men jag avskyr att jag bor så långt ifrån henne, vi träffas typ aldrig.,
Jag hoppas hon får börja i 3an nu till höst! Fan va jag hoppas /ella<3



Haha en bild på mig och Emely pemely! Knasbollar :D

RSS 2.0