Ditt drömbröllop?

 
VART & HUR VILL NI GIFTA ER?
mitt svar: Ska jag någon gång gifta mig ska det vara på en strand i solnedgång eller soluppgång, vilket som. Men utan strand inget bröllop, vill inte ha ett standard bröllop i kyrka som folk glömmer efter ett år. Detta ska bevaras i folks minne föralltid ! /ella<3


Kommentarer
Postat av: Jillou :)

sv: Jag vet! DU SKA HA FEST. Därför ska du ta Bo i kragen och säga att du vill ha den 22, ett tag dit, och skolan har börjat. Men vad fan gör det? det är ändå lördag.. JAG VILL FESTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-08-02 @ 23:54:19
URL: http://sohardtofind.blogg.se/
Postat av: Erica

Det är klart att du ska gå så med mig. Jag vill inte gå ensam så ju. Btw, jag skulle vilja gifta mig i snön, i en vit kostym. Jag vill åka fram till altaret i en hästsläde och min brud ska ha en svart klänning på sig, det ska vara någonstans utanför Stockholm, någonstans vid kusten så att man kan ha ett strandbröllop. Det ska vara svart, vit och röd dekoration till det.

2009-08-03 @ 00:31:30
URL: http://yourica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill inte heller gifta mig i en kyrka, helst skulle jag vilja stå där med en svart klänning med släp, alltså en bröloppsklänning fast svart, sen ska det vara vinter och jäääätte mycket snö. Ska ha en präst såklart och sen vill jag ha en hundspann att åka därifrån med,och självklart ska alla de nära och kära vara med. Men helst inte jättemånga och inte jättenågra utan lagom. sen ska det självklart firas hela natten lång. Juste, jag vill ha jääätte långt fint hår också, i en snygg uppsättning :)



Annars skulle inte en vigsel i havet vara fel heller, men då kanske inte alla kan vara med, 100gäster med dykartuber undervattnen och en präst i torrdräkt hm SEXIGT!

2009-08-03 @ 00:42:45
Postat av: Jillou :)

du vet att jag också vill gifta mig på en strand, helst utomlands.. med en fin vit klänning =) strandbröllop har varit våran dröm så länge som jag kan minnas.. <3

2009-08-03 @ 02:35:05
URL: http://sohardtofind.blogg.se/
Postat av: LINDEROTH

Jag såg på Tori and Dean in love här om dagen, då bestämde jag mig för att jag ville gifta mig på stranden... det såg så underbart vackert ut.

2009-08-03 @ 12:42:12
URL: http://dlinderoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Alias:
Spara uppgifter?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0